Ennyi tészta nem hízlal - Naponta fél kiló mínusz (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ez nem alkat kérdése. A tészta hízlal.
Lehetne csoki fogyókúra is, úgy, hogy a kalóriát és a szénhidrátmennyiséget annyi alatt tartsuk, hogy ettől jelentős fogyást érhessünk el, vagyis a napi megengedett adag ilyen szinten meglegyen.
De persze ettől legyengülünk, elsorvadnak az izmaink, semmilyen táplálékot nem kap mega szervezetünk, székrekedésünk lesz, rosszul alszunk, hangulatingadozásaink lesznek.
Nem igazán éri meg...
Mellesleg aki sportol, az többet engedhet meg magának, ezért inkább sportoljanak a népek, és egyenek többet, mint fordítva.
Erre kíváncsi lettem. Hogy érted a felnőtt adagot? Ez valami hivatalos élelmezési adat?
Tény, hogy én a menzán/étteremben sem tudom soha megenni az egész adagokat. Ahol van rá lehetőség, mindig féladagot kérek.
A normál felnőtt adag 100-150 gr. Ehhez képest a 4-5 deka azért jelentős csökkenés. Ahhoz képest meg, hogy sokan akár a 200-250 grammot is leküldjük, ha igazán jól sikerült a szósz, ez a 4-5 deka egyenesen aszkéta mennyiség.
Persze, tényleg a mértékletesség a követendő példa, némi előétel után kb. ennyi tészta elegendő kell, hogy legyen.
én is imádom a tésztát. viszont úgy vagyok vele, mint a csokival: ameddig nem eszem, addig OK, de ha elkezdem enni, akkor nem bírom abbahagyni:))
szóval nálam ez a csökkentett mennyiségre épített módszer nem hiszem hogy beválna sajna:(
Fú, én nagy tésztamániás (is :-)) ) vagyok.
Korlátlan mennyiséget fel bírnék enni. Az egyetlen megoldás, ha kevesebbet főzök ki.
Igen, de egy recepthez csak 3 vagy 5 dkg kell, tehát egy csomagnak a tizede vagy még annyi sem. Nem tudom, ki hogy van vele, de amikor úgy igazán rámjön a kajálhatnék, fél csomag tésztát is meg tudok enni...:(
Kiválogatom a legjobbakat, és be fogom írni a receptekhez!
Igazából ezt a cikket azért tettem fel, mert néhány recept engem nagyon megfogott. Én sem vagyok biztos benne, hogy lehet tőle fogyni.
Jobb lenne, ha ilyenkor inkább egyesével a receptek közé írnám be őket, vagy jó ez így, ahogy van?
Szerintem kizárt, hogy ettől napi fél kilót lehet fogyni.
De ha valaki kipróbálja (mert nagyon ínycsiklandó) feltétlenül számoljon be! :))
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Hány pontot gyüjtesz kb naponta a hoxán?
- Hány puszit, csókot adtok a párotoknak naponta?
- 130 nettóért utaznátok 2 ó 40 percet naponta tömegnyomorban?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Tényleg hizlal-e a rizs? Persze a fehér, a barna nekem ehetetlen. Melyik a hizlalóbb: krumpli, rizs vagy tészta?
- Minusz kilók hetente, vagy naponta