"Engedjük" az anyósomnak nálunk tölteni az ünnepeket? (beszélgetés)
Olyan férfihoz kell hozzámenni,akinek nincs anyja.
Anyukám mondta.
Én nem beszélek anyósommal ezért is mondtam a páromnak intézzék el találkozzanak mert látom milyen rossz, hogy nem látja nem beszélnek.
Félre állok nem szólok bele így nekem is megmarad a nyugalmam, nem lesz vita.
Nem akarok én semmit kapni ezért cserébe se jót, se rosszat.
Tudakolja ki a fia, hogy mit szeretne a mama. Ne Te. Azután meglátjátok kivitelezhető-e.
Szerintem a páridnak kellene enyhíteni a mama haragján beszélgetéssel, megértéssel.
Egyébként megjegyezném túl jó szíved van. Nem baj ez, csak ne csodálkozz ha nem jót kapsz cserébe. Sajnos😕
Lehet... de kicsit sajnálom, hogy egyedül van még akkor is ha nem kedvel.
Belegondoltam fordított esetben nekem is hiányozna anyukám, ezért mondtam páromnak ha szeretne az édesanyjával lenni és az anyja is úgy gondolja keresünk valahol neki szállást, hogy együtt legyenek és én se lennék ott. Ha ez nem jön össze karácsonykor akkor bármikor találkozhatnak. Próbálok/próbálunk megoldást keresni de nem tudom mi lenne a megoldás ami jó lenne az anyósomnak.
Tényleg csak azért utál amit már leírtam. Fiatal vagyok, nem a fiához való... Vagyis ő azt mondja ez az ok.
Nincsennek még gyerekeink.
Egyik történet jobb, mint a másik.🤤
Nem véletlen van annyi anyósvicc. Kínjában legalább nevessen rajtuk az ember.
Lehet azt hitte hotelben alszom vagy nem tudom...
Apósom akkor jön amikor tud mi is megyünk hozzá bár sajnos én a felesége miatt nem tehetem be a lábam a házukba...
Apósom azért hagyja magára mert az ő szavával élve ki tudja meddig él (remélem sokáig) és szeretne minden pillanatot amit tud velünk tőlteni és ebben a felesége se fogja visszatartani.
Az ő döntése, hogy jön e mi szívesen fogadjuk.
Micsoda?! Azt gondolta, hogy nem leszel otthon nem leszel otthon karácsonykor a te otthonodban?
Jézusom! Anyósod beteg.