Energetikai pályázat (beszélgetős fórum)
Nálam az verte ki a biztosítékot, amikor a kifizetett díjon felül kérték fizessem ki a megbízott külsős pályázatíró díját. Megkapták a minősítést. Még csak nem is reagáltak a leminősítésre.
Ezek szerint ez náluk természetes.
Hát igen. Mint írtam sokat fizettem, hogy az egészet az cég ajánlott vállalkozóival irányítsa, elvégezze.
Nem nekem kellene veszekedem a munkásokkal.
A pályázatot 2018 végén beadták, elfogadták.2019 elején megkötöttük a bankkal a szerződést. Én naív azt hittem minden oké. A napelem 2019 végén elkészült. 2020 februárban kötötte be a szolgáltató.
Már csak a hőszigetelésre várok.
Sziasztok. Szeretnék jó és rossz tapasztalatokat gyűjteni, energetikai pályázattal kapcsolatban. 2017 szeptemberben szerződést kötöttem egy pályázatíró céggel, napelem és szigetelésre. Elég sokat fizettem, de biztosra akartam menni. Két évig csak leveleztünk, papírokat küldözgettünk és még egy csomó pénzt legomboltak.
Most 2020. 08-ik hónapot írjuk. Már buktam ez egészen több mint egy millió forintot, és még midig csak várok, hogy végre befejezzék. Csak engem szívatnak, vagy más is járt már így?
További ajánlott fórumok:
- Városlakó állatok....miért jó, hogy vannak, és miért nem szeretjük őket? (fontos lenne, pályázatra készülök vele:$)
- Első lakás/ház vásárlásakor friss házasként milyen lehetőségeink vannak (hitel, kedvezmény, pályázati lehetőség, stb.)?
- Az energetikai tanúsítványban szerepel az, hogy van-e védőföldelés az ingatlanban?
- Tárgyak energetikája
- Megtudná valaki mondani, hogy mi lehet a tervezett házunk energetikai besorolása?
- Hogyan készítik az energetikai tanúsítványt? Mi a menete?