Én vagyok a lúzer?Negyven felettiek sos!!! (beszélgetés)
A háziorvos veszi le a vért,másnap kész a laboreredmény.A TSH a pajzsmirigyhormont mutatja.Amúgy a túlműködők lesznek alulműködők.Tényleg mielőbb nézesd meg.
Ne hagyd magad lerázni,ez így működik.
Dehogy!! Az évek múlnak, a hormonok változnak! Nem veszek fel bikinit, de nadrágban, kosztümben, hosszú-midiben jól mutatok - ezt mások véleménye alapján -. Legalább nem csúfolnak se kertigilisztának, se csupacsontnak (ami nem voltam soha, csak vékony és izmos). Étkezésem 3/4 része gyümölcstea, gyümölcs.
Nem kell a popsidat felturbózni, nem kell nagyobbíttatni a melledet. Ez már majdnem egy millió spór! Meg kell tanulni elfogadni, hogy nem 40 kilósak vagyunk 50 centis derékkal, 65-ös cicitartóval. Lehet, hogy a szíved csücske úgy szeret jobban, hogy nem csupán csont van a karjai között, hanem egy kispárna...
Kedves ickány!
Ugyan nem olvastam végig a hozzászólásokat, de az első hozzászólások után kiderült, hogy volt gondod a pajzsmirigyeddel, ami sajnos nagyon befolyásolja a súlyunkat is.
Ha volt már túlműködésed, akkor érdemes megnézetni, mert ha bizonyos pm. betegséged van, akkor bizony lehet, hogy sorvad a pm és alulműködsz mostmeg. Ami egyik tünete a sok többi mellett a hízás. Néhány még a tünetek közül: magas vérnyomás, magas koleszterinszint, száraz bör, haj hullás, feledékenység, állandó fáradtság, alacsony pulzus, izületi fájdalmak, és hízás!!! Persze vannak más tünetek is ezek a legjellemzőbbek, persze nem mindenkinek van meg minden tünet. Nekem is volt ilyen időszakom, alig ettem, tornáztam és csak híztam. Az orvosok el sem hitték.
Egy másik lehetőség: nem tudom mikor kezdtél el tornázni, de az első időben a súly nem csökken, hiszen az izmosodás beidulását követően a zsír helyét átveszi az izom, ami köztudott, hogy nehezebb, így lehet inkább centizni kellene magad, aztán ha a torna rendszeres, úgyis beindul a súlyvesztés is!
Tehát ne aggódj! Nézesd meg a pm-et, és kitartást a tornához:)))
Kedves cickány 64!
Én most betanulmányoztalak:)És a megfigyelésem..sok mindenbe belekapkodsz,elhiszel féligazságokat,és tévhiteket.
És a kényeg a súly/magasság alapján nem hiszem ,hogy túl túlsúlyos lennél..bár képet nem raktál....a szűztea hashajtó hatású ezért ajánlotta a doki.De a pm. alulműködés,hát az elég napi gond nálam is..három hetes történet:)Azt meg meg kéne nézetni:)Dwe szerintem nem kéne nagyon elkeseredned)
Szia!
Szerintem nézz be ide:
Fórum - Reduce Weight tapasztalatok