Jogosan bántanak ezek a mondatok a páromtól? (beszélgetés)
Igen, jogosan.
Ha fontos lennél neki, mélyen hallgatna és semmi olyat nem mondana, ami bántó.
Ha egy pasi azt akarja, hogy értékeld, azt ne a szavaival, hanem a tetteivel érje el!
Először is: jogod van az érzéseidhez, nem kell engedélyt kérned.
Másodszor: a pasid egy bunkó, gondold át, hogy jó-e neked vwlw.
Én tennék egy próbát: úgy félvállról visszakérdeznék:
- Ennyire bizonytalan vagy? Csak akkor hiszed el, ha ismételgeted?
Vannak pasik, és nők is, akik el szeretnék hitetni magukkal, hogy annyira jók, hogy mind a 10 ujjukra kapnának partnert.
A helyedben csak visszaválaszolnék nevetve, hogy én meg még a láb ujjaimra is kapnék pasit, így már 20, én nyertem! Vagy, megmondani nevetve neki, hogy szerintem a második ujjadnál elakadnál, vagy próbáld ki!
Nagyon sok embernek kellenek a megerősítések, itt is erről lehet szó csupán.
Valamiért csak mondta, minden előzmény nélkül! Talán okkal.....
Ja, nem viccses, de nem is kell belemenni az áldozat szerepébe és bánkódni az ilyen hülyeségek miatt.
Azt hiszem maguk a férfiak is valami félreértelmezett poénoskodás miatt mondanak ilyesmi és figyelik a hatást.
Semmiképp sem kéne kétségbeesett pofikát vágni az ilyesmire.
Esetleg vissza lehet vágni, hogy "én is észrevettem, hogy a múltkor Pisti a műhelyből rajtam felejtette a szemét".:D
Én biztos kiadnám az útját,ha ilyen nagy önelégült és pofátlan...
Ne haragudj,de a sz@rt a fosra cserélted.
" főleg azért mert random nyögte be, minden élőlény nélkül" - ezt nem tudom értelmezni.
A többiről az a véleményem, hogy azzal építi magát, ha téged tipor. Szóval.ez is bántalmazó, mint a másik.
Jogod van bánkódni is meg seggbe is rúgni.
Sok sikert!
Lehet hogy én vagyok a flúgos hogy rosszul esik és ez valójában normális a férfiaknál, ezért is kérem ki a véleményeteket.
Szóval normális az hogy a párom ilyeneket mond/jelent ki, hogy
Mind a 10 ujjára találna nőt, más nő ölne érte, na meg az ex nő, hogy ő az egyik exét még szerette az előző kapcsolatában.
Még ez utóbbival úgy voltam hogy hát jó el mondta ez van, na de a másik kettőn kissé kiakadtam, az ölnének érte részén főleg azért mert random nyögte be, minden élőlény nélkül.
Ha én vagyok a hülye mondjátok meg nyugodtan, mert lehet hogy csak ez előző kapcsolatom miatt ami egy igazi pokol volt, élem meg ezeket bántásnak. Ha ez tök természetes a pasiknál akkor meg próbálok el siklani felettük.