Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Én nem bízom magamban. Úgy gondolom, nem nagy baj, ha a... fórum

Én nem bízom magamban. Úgy gondolom, nem nagy baj, ha a... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

11. Anyagi (válaszként erre: 7. - Holurt Waxhton)
okt. 18. 19:04
Csak érdeklődöm, tudod e, hogy kérdező nem írásokra, szavak papírra álmodására utal???
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - L’Engel)
okt. 17. 11:50
Köszönöm ❤️
9. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 17. 08:14

Mindenki saját magát teheti kiválasztottá. Senki sem születik céllal. Az a változó, hogy kinek milyen nehéz utat kell bejárnia.

Kívánom, hogy egyszer te is eljuss oda, hogy bízz magadban, és írhass egy saját mesét! :)

okt. 17. 07:49
Sok esetben mély sebet az a fajta bántalmazás okoz, ami alattomos, mert látszólag semmi durva dolog nem történt. Vagy olyan fájdalmas volt, hogy nem is emlékszik rá az, akivel történt.
7. Holurt Waxhton (válaszként erre: 6. - Anyagi)
okt. 16. 20:30
A leírt és megfogalmazott gondolatok miatt.
6. Anyagi (válaszként erre: 3. - Holurt Waxhton)
okt. 16. 20:17
Mire???
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Ildi992)
okt. 16. 19:55

Nem gondolom és nem is érzem úgy.

Semmi durva dolgot nem tettek velem. Na jó, pszichésen az első barátom meg a második sem igazán volt megfelelő, meg a réges-régi főnököm is eléggé taposott minket lelkileg, de ilyen szerintem bárkivel megeshet, nem kirívó.

okt. 16. 19:43
Sok bántalmazáson mehettél keresztül.
okt. 16. 19:25
Te is kiválasztott vagy.
okt. 16. 19:09
Ez a legfájfájdalmasabb, egyben leggyönyörűbb vallomás amit itt valaha olvastam... Egyenesen a szívembe talált. Köszönöm a vallomástevőnek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook