Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Így lehet vagy csak nagyon túl gondolom? fórum

Így lehet vagy csak nagyon túl gondolom? (beszélgetés)

ma 21:19
Azért hív, mert VELED akar menni és lenni. Szerintem egy párkapcsolatban azért ez normális, ha egy ilyen nehezebb hét volt, hogy kihasználjon minden lehetséges alkalmat, hogy veled legyen.
Meg nem ismerem olyan jól, és sajnos a szorongásom sokszor visz "tévútra". Sokszor gondolok olyan rossz dolgokat amik nincsenek is úgy.
ma 21:11
Te ismered. Hallgass a megérzéseidre.
Nekem nagyon rosszul esne, ha csak azért hívna el, hogy ne legyen az, hogy egész héten nem szakított rám időt. Borzalmasan rosszul esnek a saját gondolataim. :(

Pár hónapos kapcsolat, nagyon gyorsan haladtunk, sok együtt töltött idő, általában heti 4 nap együtt alvás, de néha 5 is.

Hát ez a mostani hét nem így jött össze, 1x sikerült együtt aludni.. ma sem jön össze, sokat dolgozott, fáradt.. de már holnapra is előre közölte, hogy elkellene mennünk a barátaihoz, legalább oda ugrani, mert szülinap van. Mondtam, hogy menjen nyugodtan, azt mondta nem akar, velem akar.

Most nagyon úgy érzem, hogy csak azért hívott, hogy menjek, mert már nem akar holnapra is lerázni... De ha erősködök, hogy menjen akkor azt mondja velem akar.

Ne bántsatok, ígyis nagyon szorongó vagyok mostanában, túl sok a stressz, ebből sokat rá vetítek ki, már nem tudom eldönteni mikor szállnak el a gondolataim és mikor látom jól a dolgokat. :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook