Én is lomiznék, ha nálunk is olyan szuper dolgokat tennének... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
18. Evinene (válaszként erre: 5. - Enissa)
ápr. 8. 12:30
Egyébként tényleg régi ladákkal járták körbe ahol régen laktam a lakótelepet, és veszekedtek a szemét felett. 4.emeletről kiszoktunk éjjel, hogy fejezzék be. Annak idején teljesen jó gyerek kádat találtunk. Ahol 8évig dolgoztam újra hasznosithato hulladék feldolgozóban az a kánaán egy csomó ruham van onnan, többszaz fontot lehet egy éjszaka alatt találni. Nekem sorban jöttek le a soron az adómentes 50esek 20asok, de találtam forintot is.Euro is akad. 3,5mm es kábelek a fejhallgatóba. Es ékszerek arany van sok a szemétben. Plastic a pénz UKban annak veszi a gép. Trashon meg szépen le amikor már minden kabinon és szedőn végig ment mindenki leszedte amit kellett. Meg sok kupon is van amit fel sem használtak vagy vadi uj cipők, mert kinőtte a gyerek. Itt az angolom megunják ki a szemétbe. Van aki charitybe viszi de a tőbbség nem.
17. Evinene
ápr. 8. 12:20
Sziasztok, párom anno Liverpoolban élt es ott 2009ben annyi müködő tévét talalt mindenhova tévét raktak a szobatársak. Akkor váltották le régi tévéket LCDre🥰. Itt nincs lomtalanitás mint otthon, hanem bármikor a rendes szemét mellé vagy akiknek van kocsija a hulladék gyüjtő udvarba viszik be.
16. Érdekes73
ápr. 8. 10:36
Felénk csak ócskaságokat dobálnak ki mi is pl. :)
15. Hondásnő (válaszként erre: 2. - Violet18)
ápr. 8. 09:26
Ott úgy hallottam,kukásnak is kihalás útján lehet bekerülni,sok jó dolgot szoktak össze gyűjteni.
14. fenevigye
ápr. 7. 20:42
Tavaly a lányom itt volt, mondtam neki előre hogy a minimumot hozza, majd én felöltöztetem. Csak a turkálóba tudtam elvinni, semmiféle előkelő/vagy új úzletekbe. Mindent vadonat újat vett, az ő számában.
13. fenevigye
ápr. 7. 20:39
Meg sokszor vannak vadonat új dolgok is, eredeti gyári csomagolásban, egy tized, vagy kevesebb összegért.
12. fenevigye
ápr. 7. 20:37
Jó az kifogásnak is, csavargásra.
11. Amaunet (válaszként erre: 5. - Enissa)
ápr. 7. 20:36
A mi kerületünkben aznap folyamatos volt a rendőrök járőrözése és az igazoltatások.
10. Myra
ápr. 7. 18:56
Azért vannak használható dolgok.
9. Enissa (válaszként erre: 8. - Hansika)
ápr. 7. 14:52
Tudod mennyit spóroltam, amióta nem járok?
Mindig akadt egy kincs, ami utánam kiáltott, vigyen haza.
8. Hansika (válaszként erre: 7. - Enissa)
ápr. 7. 14:30
Bolhära mär regen nem merek kimenni, mert felek, hogy veszek valamit....
7. Enissa (válaszként erre: 6. - Hansika)
ápr. 7. 13:42
Tudom, tele vele a b.örsi bolha.
Még mindig nincs kocsim, biciklivel hosszú lenne. :)
6. Hansika (válaszként erre: 5. - Enissa)
ápr. 7. 12:49
Gyere hozzänk, itt komoly, jo dolgokat hajitanak zokszo nelkül ki.
5. Enissa (válaszként erre: 4. - Amaunet)
ápr. 7. 11:48
Erre tesz mindenki, nem tartatják be. A lomtalanítás előtt 2-3 nappal már megjelenik bizonyos etnikum lerobbant kocsikkal, és az adott napom minden kupacot megveszett oroszlánként őriznek. Zajonganak, koszolnak, de nincs annyi ember a rendfenntartására , ahányan ezek vannak,
4. Amaunet (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 7. 10:52
Törvény (rendelet?) is tíltja. Amit lomtalanításkor kiraknak az már a mohué.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Violet18)
ápr. 7. 10:35
Ott biztosan vérre megy egy-egy terület birtoklása
2. Violet18
ápr. 7. 10:04
Nézz körül rózsadombon 🤭
ápr. 7. 10:04
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- A Wizz Air-nál, mennyire veszik komolyan az ellenőrzésnél a különböző dolgokat?
- Tudtok olyan jó és hasznos dolgokat, amit más országokban bevezettek és nálunk is jó lenne?