Én így fogytam le! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Én így fogytam le!
Erre válaszolnom kell:13. napja csinálom a 90 napost.Tökéletesen működik az emésztésem,jól érzem magamat,vérnyomásom tökéletes lett(még elfogadható de magas volt).Könnyű ,olcsó diéta és főleg eredményes:12 nap alatt mínusz 3 kg!Természetesen némi mozgás is tartozik a sikerhez,nem csak az izomtömeget szeretném elveszteni.
Minden az agyban dől el-állítják.Hát a határozat a fogyáshoz meg volt a diéta előtt is,a mozgás is,a kalória bevitel is ugyanilyen alacsony volt és a mérleg mégis makacson ugyanazt mutatta hetekig.Most is számolom a kalóriát,érdekes..ugyanannyi a bevitel és mégis most fogyok!Akkor mégis csak a diéta hatása lehet,nem?
Sziasztok!
Tudnátok nekem a 90 napos diétához pár receptet adni. Pl a főtt v sült húshoz mit lehet enni.
Holnap szeretném elkezdeni.
Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta a cikkemet és reagált!:) Boldog vagyok, hogyha segíteni tudtam, ha bárkire is ösztönzőleg tudtam hatni!:)
Mindenkinek további jó egészséget és ha diétázik kitartást, erős akaraterőt kívánok!:)
Vannak, akik örök nők maradnak akkor is ha közben anyukák lettek. Ez mentalitás kérdése.
Nálam a nőiség egy kicsit háttérbe szorult attól a pillanattól kezdve, hogy anya lettem.
Fontosabb lett számomra a családom, mint saját magam.Ez nem azt jelentette, hogy elhanyagoltam magam, hiszen a foglalkozásomból ererően is minden nap "meg kellett jelennem" Csak éppen volt olyan dolog, amire jobban oda kellett volna figyelnem. De mint írtam, nem volt előzménye, eszembe sem jutott, hogy figyeljek a súlyomra, mert addig mindig sovány voltam.Egyébként a naplómban van is egy képem ebből, a gyerekek előtti időből:)
Mint ahogy írtam, én soha nem voltam kövér, még csak túlsúlyos sem. Eszembe sem jutott a diéta vagy fogyókúra. Éltem, tettem a dolgom. Meg sem fordult a fejemben, hogy én valamikor meghízhatok, mással voltam elfoglalva. Sokáig fel sem fogtam, hogy egyre nagyobb a tömegem. A 38-as volt a méretem.Konfekció ruhákat vettem. Akkor kezdett gyanús lenni a dolog, amikor az áruházban hiába vettem le kapásból a 38-ast, szűk lett és mindig nagyobb kellett. Aztán már egyáltalán nem tudtam készruhát venni, mert aránytalan lettem. Körte!!!
De a biztosítékot az az ominózus térdeléses keresés verte ki.:)(Hát, akkor majdnem elsírtam magam!)
T többit már tudjátok!:)))))
Nagyon ügyes vagy, és gratulálok neked. Sok sikert kívánok, és örülök annak ezt a jó cikket megírtad. Nagyon tanulságos, és szerintem sok embernek adtál kedvet ahoz, hogy nem kell elfogadni,
azt a tényt, hogy "kövér vagyok". Mert akarattal minden elérhető. Neked sikerül, mert igazán az életmódodnál is változtattál. Gratulálok!!!
Tudod az az érzésem, hogy Te nagyon fiatal vagy!!!
20-30 éves korban 3-4 kg-tól szabadulsz meg, könnyedén! De ha akkor már fogyóznod kell, akkor 40-50 évesen, pillanatok alatt megy fel 20 kg, és attól nagyon nehéz megszabadulni!!!
A kérdés teljesen jogos! De tudod, amikor este hazamegy az ember és hazajönnek a gyerekek is, aztán az egyik az iskolai problémáit hozza, a másik meg az panaszolja, hogy ki verte meg, vagy vette el a ceruzáját, vagy hogy holnap dolgozat írás, vagy meg kell tanulni még a verset, mert nem jutott rá idő a napköziben, közben vacsorát is kell varázsolni és a férjem is figyelmet vár tőlem, akkor nem mondhatok nemet!
Nem hagyhatom magára egyiket sem, hogy bocsi, de megyek a konditerembe, vagy futni, mert felkapkodtam 1-2 kilót.
Hanem félre teszem a magam gondját és hiába veszem észre , hogy itt-ott feszül a nadrág vagy a szoknya már nem ér be, más a fontosabb. A következő fizuból pedig megpróbálok venni egy másikat, ami éppen jó méretben. Aztán ez így megy tovább, az utolsó pillanatig.
Ezt neveztem úgy, hogy észrevétlenül...
További ajánlott fórumok:
- 7 méretet fogytam egy év alatt!
- Így fogytam 12 kg-t
- Nem mindig a jó diéta a nyerő? Fura fogyival fogytam le
- "Sütivel" fogytam közel 10 kilót :)
- 18 éves lány vagyok 68 kilóról fogytam 60-ra, el szeretném érni az 52 kg-t lehetőleg 2 hét alatt, ajánlotok valamilyen tablettát?
- Tíz kilót fogytam az Update-tel!