Én felejtettem, de a szívem? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Én felejtettem, de a szívem?
Nem tudom kik vagytok v ki vagy!?Ez az én történetem
K.Z.Neked írnék pár sort,de tudtátok,v tudtad is h írni fogok erre.Gúnyt csinálsz belőlem ebből az egészből és nem értem,h miért?Ígen csak ezt tudom neked mondani továbbra is,h valamiért fontos voltál nekem,én aggodtam miadtad el akaartad azt is hitetni velem,h beteg vagy csakmert nem nyomom a telefont,és már nem ülök mint egy megrögzött a gép előtt fogalmad sincs mi ment bennem végig.Nem álmodoztam soha tündérmesékről vagy ilyenekről.Én tényleg megszerettelek valamiért mert talán én láttam a te jó oldaladat is.Megakartaklak ismerni csupán vagy csak annyi visszaigazolást kapni,h ezt te úgy látod,h nem működne semerre.De te csak kiskapukat hagytál mindvégig magad után azt éreztetted mindvégig,h fontos lehetek számodra stb
Sokkal többnek gondoltalak,még annál is többnek,
1000x többnek bárkimástól!Nem akarok ezzel a levélel semmit.Ide írtam mert te is csak ilyen helyekre írsz,itt mersz és így,h titokban maradj.
Hát légy titokban nehogy valaki vissza éljen ezzel
Nem magamra mondom...én ettől többnek érzem magam
minthogy valakit beárúljak na mindegy.
A szeretet és én!? Írod,v írjátok már nem érdekel.
Lehet mutatnék neked egy könyvet és ha elolvasnád,v olvasnátok!?Talán meg is értenétek mi is a szeretet (Nem isten szeretet)És emberi kapcsolatok!Akkor talán engem is megtudnál érten.
Megérteni azt,h nekem is egy életem van és nem fogom mégegyszer tönkretenni egy átlagos ffival aki csak átlagosan tud gondolkodni! Főleg ha pin.ról van szó Ez kicsit tu nem ide való,de így van majdnem minden ffival mert egyszer már megtettem.De másodjára nem.Azt akarod velem most is éreztetni,h én volta a dolgokban a hibás,én nem viselkedtem,v cselekedtem megfelelően
h furdaljon valami.Így van vannak dolgok mit máskép is csinálhattam volna,v mondhattam volna.De
már megtörténtek.És én csak valóban szeretni szerettelek volna ez az én bűnöm.Láttam a b.nődet szép lány,kedves arca van.Próbáld meg őt szeretni
nem olyan nehéz nekem már csak elhiheted. Így igen valami mostanra megpattant bennem a fejem a homokba dugom mostmár sokszor én is mert így kicsit könnyebb. A dolgaidért pedig a sok kifacsart szívekér,mert nem hinném,h ezzel a szereppel egyedűl voltam! Így ha maj egyszer meg környékez a lelkiismeret,v ha kölcsönkéred valakitől majd akkor önmagaddal számolj el.
Úgy érzem, felejtettem már, de ha felbukkan még mindig a hideg ráz, és hatással van rám. A szívem teljesen mást diktál..
Ugrás a teljes írásra: Én felejtettem, de a szívem?
További ajánlott fórumok:
- Mit felejtettél ma el?
- Mi az esélye, hogy bedugva felejtettem? Segitsetek, mi történhet ha még is
- Első osztályos kisfiam a napköziben az udvaron felejtette magát, mit tennétek?
- Kint felejtettem a húsoscsontot meleg helyen, lehet még valamit kezdeni vele?
- 3 év GYED/GYES után mennyire volt nehéz vissza menni dolgozni? Sokat kellett újra tanulnod, sokat felejtettél? Újra beilleszkedni nehéz?
- Bent felejtettem a habtejszínt a fagyóban.Ha kienged felverhető még?