Emlékezetes filmjelenetek (beszélgetés)
Pamela Andersonnak van egy filmje amiben a zsaru elkapja hatulrol. Kb. 15 eves lehettem amikor eloszor lattam ezt a jelenenetet, a film maga nem nagy durranás, de ez a kis szexualis aktus sokat dob rajta. Valahogy en is igy kepzeltem el akkor a szexet.
(Egyebkent is tokjo teste volt ennek a Pamela Andersonnak. Nagyon szexi no volt.)
Nem tudom mar mi volt a film címe, Jo zsaru rossz zsaru, talán. Vagy vmi hasonlo.
Láttam Távol Afrikától-t,de erre a jelenetre nem is emlékszem.
Én tényleg fordítva vagyok bekötve.
Abból a filmből bennem az ragadt meg, hogy minek kellett neki otthagynia Afrikát. Nuygtalanít és nyomaszt.
De legalább nem keverem az erotikát a pirotechnikával! :D
A Szerelmünk Lapjaiban mikor az idős Noah és Elli újra egymás karjaiban vannak és együtt halnak meg!
Valahogy így szeretnêk én is beteljesülni a szerelmemben....
Én szerettem az autóban szeretkezős jelenetet is a Titanicban,bár az már explicit erotika:-)
Amikor én magam is csináltam autóban,rácsodálkoztam,hogy tényleg úgy bepárásodnak az ablakok,mint a filmben.
Titanic, Leonardo DiCaprio
Amikor Jack elsüllyed.
Számkivetett, Tom Hanks.
A hajótörött, akinek sok sok nap szenvedés után egyetlen "társa" a labda lesz, a Wilson ... Akinek haja nő tengeri fűből, és akihez szólni lehet ... És egyszer csak Wilsont elsodorja a tenger, eltűnik, elsüllyed, és marad a teljes magány és reménytelenség ... És a fájdalmas kiáltás: "Wilsooooooon!!!"
Pasis dolog?Nem hiszem.
Nem azt mondtam, hogy felizgulok és dughatnékom lesz a jelenettől.Csak annyit, hogy megfog, hat rám.
Távol Afrikától , amikor Robert Redford megmossa Meryl Streep haját?
Pont az a megkapó ezekben a jelenetekben, hogy nincs benne explicit szexualitás, mégis van bennük erő.
De ha sem a filmek, sem az érzés nem ismerősek, akkor valószínűleg más az ízlésünk, más kulturális közegben nőttünk fel, és másképp működik az agyunk is.
Thurman és Travolta tánca a Ponyvaregényben. Madsen tanca a Kutyaszorítóban
😂😂😂😂😂
Sok van, de mondjuk egy:
Torrente 2-ben, amikor a végén vízibicikliznek ki a partra, a háttérben pedig felrobban a hajó az apjával!
Cuco: "Ah! Micsoda tűzijáték!"
Torrente: "Ez durva volt! Ilyen elveszíteni egy szülőt!"
🤣
Az erotikus filmjelenetek általában nincsenek rám nagy hatással. És egyik filmedet sem láttam.
Ez nem olyan pasis dolog inkább?
Van-e olyan filmjelenet, ami nagy hatással volt rád, és erotikusnak találod?(Nem kifejezetten szexualitást ábrázoló, hanem finoman erotikus jelenetekre gondolok.)
Számomra ilyen:A keserű mézben a két nő szilveszteri tánca;az Alkonyattól pirkadatigban Salma Hayek kígyós tánca, és Bertolucci Álmodozók című filmjében, amikor Eva Green milói Vénuszként lép elő.
További ajánlott fórumok:
- Rég volt, szép volt /régi idők emlékezetes tárgyai /
- Petőfi Sándorról (adatok, versek, emlékezetünkben élő események)
- A Nemzet Színészeinek filmjei, emlékezetes színpadi alakításai
- Le tudod-e rajzolni emlékezetből a kerékpárodat anélkül, hogy rénéznél előtte?
- Ki melyik filmjeleneten sírta el magát?
- Segítsetek! Most lesz a férjem 30. szülinapja decemberben. Emlékezetessé akarom tenni. A buli már meg van szervezve, de mit adjak neki?