Elzárt szerelem (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elzárt szerelem
Lehet, hogy az áldozatnak, illetve annak hozzátartozójának még jobban fáj.
Hogy van ez?
Nagyon egyoldalú a tény közlés.
Szerintem nem is fogjuk megtudni.
Ha érdekelné a fórum bejegyzések, akkor legalább belépett volna és elolvassa.
Regisztráció időpontja: 2017-09-27 09:29
Utoljára ekkor volt itt: 2017-09-27 10:21
Kiírt cikkek:
Elzárt szerelem (2017-09-28 09:08)
Nem tudjuk hogy mi történt.
Ha valami balszerencse miatt alakult így,pl közlekedési baleset amiben életét vesztette valaki de a gázolót leultetik egy időre akkor oké,megvarom.
Nem tervezte a bűnözést,nem akarta a közös életet a szerelmet kockáztatni,véletlenül bárkivel megtörtenhet.
De egy adocsalas, testi sertés, stb, amit előre megfontolt szándékkal követett el az illető, mert itt volt szó róla, de elég nehéz véletlenül és tudomásunk nélkül sikkasztani, vagy alaposan helyben hagyni valakit,azt nem tudom sajnálni.
Az olyan ember önző módon nem gondolt a szeretteire,hogy mi lesz ha felelősségre vonják...
Attól függ, igen, miért került börtönbe. Ha erőszakos cselekmény miatt, vagy kábítószer, fegyver-leány kereskedelem, akkor nincs az a szerelem, ami miatt megéri. Akkor az már beteges. Ha meg valami céges ügy miatt, az más tészta.
Én sajnos nem lennék képes már annyira szeretni valakit, hogy éveket várjak rá, de az ilyen nagy szerelmek mindig elkápráztatnak.
Amennyiben sulyos buncselekmenyt kovetett el - rablas, eroszak, gyilkossag - hatraarc, nemhogy keseregnek utana!
Mert ugy tunik, nem holmi pitianer tortenesrol van szo.
Nincs az a szerelem (farok), ami megerne mas szegyenet elviselni es meg elni is egyutt vele.
"mindent és mindenkit hátra kell hagynod az eddigi életedből."
Ez mit jelent pontosan ?
Olvasta ő is?
Megírtad neki levélben?
Az lenne a legfontosabb.
Ugrás a teljes írásra: Elzárt szerelem
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?