Elviselhetetlen mensis fájdalom! (beszélgetés)
Ezt így most megkönnyeztem.
Mi is szeretnénk még egy babàt, de sehol... többek között ezért is szeretném, ha valaki màr igazán megnézne, ha kell akkor műtene is.
És mi lett?
Megműtöttek?
Szia! Nekem az első vagy második napon van nagyon komoly alhasi és derékfájdalmam, ami a térdbe sugárzik, és még hasmenéssel is jár. Lábra állni alig tudok olyankor, borzalom... Kb. 1,5 éve kaptam a tippet: 1 szem cataflam dolo+ nospa forte, együtt bevéve.
Nos, nekem ez iszonyatosan bevált. Fontos ennél, hogy ne várjam meg, míg eljutok addig hogy már nagyon fáj. Ha az első csipkelődéseknél beveszem, akkor nem robbanok le. Egyszer érdemes kipróbálni. :)
Mióta megszültem a lányom (11 éve) fájdalmas a menstruációm.
Igaz, előtte is az volt, de akkor bevettem egy gyógyszert és ennyit kellett vele foglalkoznom.
Mostanában (jó fél éve) szinte semmi nem hat. Van egy nap, amikor épp csak létezem.
Az utóbbi 3 hónapban viszont pokol az egész.. fáj napokkal előtte, és amikor megjön olyan bal oldali fájdalmam van, (Hasam alja, csípőcsontom, combcsont) hogy kitekeredve vergődöm és ordítani tudnék.
Természetesen bejelentkeztem nőgyógyászhoz, de ettől még érdekel, hogy valaki tapasztalt-e hasonlót?
Endometriózisra is gondoltam, de nincs erős vérzésem, se egyéb más erre jellemző tünetem. Max. puffad a hasam, de ezt mindig jellemző
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudom, h jósló vagy igazi fájásom van? Kb 10 perces rendszerességgel jönnek de egyáltalán nem elviselhetetlen. Menjek a kórházba?
- Akiknek az Anyosa elviselhetetlen!!
- Egy bizonyos IQ felett tényleg elviselhetetlen az élet?
- Anyum viselkedése elviselhetetlen.
- Gyökérkezelés után, napokig tartó elviselhetetlen fájdalom. Mennyire általános?
- Fejfájás, gyomortájéki fájdalom és lefekvéskor jelentkező elviselhetetlen szédülés és hányinger.Mire utlahat?