Mit lehet tenni az elviselhetetlen allergia ellen? (tudásbázis)
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Andi6020)
2021. jún. 21. 07:24
?
7. andi6020
2021. jún. 20. 21:32
vércsere?
6. 184481d874
2021. jún. 20. 20:42
Netán szakorvos?
5. pteri (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 20. 20:40
Addig próbálkozni a gyógyszerrel, amíg megtalálod a legjobban használót. Az orvos is pont ezt csinálja, csak felírja a javaslatot fél évre és vagy használ vagy se. Én is minden évben azt hittem elviselhetetlen. De már 45 éve túlélem. És most már tavasz elejétől ősz végéig tart. Szar, de ez van.
4. bnedora (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 20. 19:50
Allergiavizsgálatot, légzésfunkciót.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Bnedora)
2021. jún. 20. 19:26
Tüdőgondozóban mit csinálnak?
2. bnedora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jún. 20. 19:17
El kell menni a tüdőgondozóba, és kivizsgáltatnod magad. Esetleg házi orvos.
2021. jún. 20. 18:55
Minden tavasszal/kora nyáron szenvedek tőle, de idén borzasztóan erős (lakótelepen lakom, kevés zöldövezettel). Vettem Dassergot, ám az első pár nap után ismét visszatért a rémálom… hámlik az orrom, tüsszögök, hihetetlenül fáj a torkom. A szemeimet is szét szoktam vakarni, bár az most annyira nem vészes. Mondjátok meg, mit tegyek? Borzasztó a közérzetem! :(
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet a tinik életét elviselhetőbbé tenni?
- Fogmosás közben mindig öklendezek. Ez allergia lenne? mit lehet tenni ez ellen? Mással is elő szokott fordulni?
- Mivel lehet az elviselhetetlen fogfájást csillapítani?
- Mit lehet tenni akkor, ha egy főnök egyszerüen nem tudja elviselni a beosztottját, allergiás rá?
- Kéne egy kis segítség! Allergiás lettem arra, amivel dolgozom, mit lehet tenni?
- Van-e közöttetek olyan, aki nyirok ödémával kinlódik? Mivel lehet tünetmentessé, elviselhetővé tenni ezt a betegséget?