Első randi helyszín? Ki válassza ki a helyet és az időpontot? (beszélgetős fórum)
En 14-15 evesen "randiztam" csak setaval, olyan fiuval, akivel egymas kezet se fogtuk meg, es nem is csokoloztunk.
Amugyszigoru szabaly, randizni csak Este 7 es 9 kosott lehet :P
már megint...
pl. mozi, jégpálya, kő kóla, stb...
Sokszor gondolkodok azon, hogy az ilyen kérdéseket feltevő emberek, sosem beszélgetnek szülőkkel, barátokkal, haverokkal, amely beszélgetésekből világossá válna, hogy kb. mit szoktak csinálni az emberek?
A legjobb első randi hely a strand. Nincs smink, így látszik mit kapnak, ugyan így igaz a testre is;)
Nekem volt első randim strandon. Délelőtt mentünk.
De voltam első randin olyan helyen, ahol megmutathattam, hogy kötélre is tudok mászni, bénázhattam légpuskával, és megmutathattam, hogy a gránát dobás nálam=kamikaze;) Járőr verseny. Szintén délelőtt mentünk.
Mozi: kora délután (közös ötlet)
Színház: (este)
Tollasozás:(délután)
Teniszezés: (délelőtt)
Csak olyan randira mentem, ahol olyan program volt, ami nekem is tetszett.
Volt, hogy én találtam ki.
A strandos pont ez volt. Egész nap együtt voltunk. Strand, majd a Film múzeumba a Vámpírok bálja:D
Jégpályán is randiztam. Ez is az én ötletem volt.
És mielőtt jön a kifizet kérdés: én jellemzően magamnak fizettem. Azért, mert csak;) Ahhoz, hogy más fizessen nekem már régi ismeretségnek kellett lenni, hogy tudjam önzetlen;)
Kifejezetten vmi nyüzsisebb nappali progit választanék, ha megakadna a beszélgetés, könnyebben jön új téma.
Kávézás, fagyizás, sétával, sztem ez bemelegítésnek tök jó semleges terep. :)
Mindketten felnőttek vagyunk, viszont én soha nem randiztam, minden párommal, akivel együtt voltam esküvőn, születésnapi bulin, bálon…ismerkedtem meg.
Ki válassza ki a helyszínt és az időpontot? A randi kizárólag csak este randi, vagy?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan közöljem egy kedves ismerőssel, hogy egy egyeztetett találkozási dátum nem jó, mert orvosi időpontot kaptam akkorra?
- Ki tudja mióta kell vérvételre időpontot kérni? Hol a beteg jogi képviselet? Szigetszentmiklóson 5 beteg várt és szept. 7-re adtak időpontot
- Önkormányzatnál milyen esetben adnak 30 napnál korábban időpontot házasságkötésre?
- Emlőbiopsziára időpontot kérni? (Budapest)
- Melyik munkahelyet válasszam?
- Melyik helyet válasszam a Budapesti Operettszínházban?