Első randi (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Első randi
Nem biztos, hogy jól értelek. Én 3 éve ugyanazzal randizom. Nem mondanám, hogy a randink feltételezése egy kapcsolat elindulásának, hiszen folyamatban van. De még mindig feltételezem, hogy sosem lesz vége, s főleg bízom benne. És semmihez sem fogható az érzés, amikor úgy néz rám és úgy mondja ki a nevem, ahogyan csak ő tudja.
Utazok 4 órákat, hogy együtt lehessünk kicsit, és tök mindegy, hogy egy nap vagy egy hét mindig kevés. Persze, hogy a szex ígéretével is, meg az összebújáséval, meg minden.
A pillanat... az a pillanat, amikor nem látom azonnal a buszváróban, hanem csak két perccel később és pár méterrel arrébb, és látom a boldog mosolyt, s hogy azonnal nyúl a kezemért, s azt se tudjuk, hogy hová megyünk, s amikor ránézek érzem magamon, hogy sosem voltam még boldogabb, mint mikor ő így örül nekem. Mert ő a minden.
S tök mindegy, hogy vacsorát főzünk-e együtt, vagy boroskólázunk, vagy szerelmeskedünk a tóban, vagy csak állunk órákat a konyhában és beszélgetünk...
Nem tudom, hogy mire gondolsz pontosan, az érzés... az mindig bennem van, ha együtt vagyunk, de hogy egyre gondolunk-e, az még talány. :)
nem nem :) A Randi nem egyenlő a találkozással... én randiztam már úgy, hogy többször találkoztam valamikor és éppen egy közös ebéd közben alakult randivá! A Randi... szerintem egy pillanat, egy érzés a találkozás közben ami vagy meg történik, vagy nem...
Van randinak mondott találkozás, a kellő érzés nélkül... az nem randi...
van találkozás, amely felszínesen az ismerkedésről, ám inkább eredményéről szól a szexről! Mégsem érzed a randi érzést...
A randi érzés feltételezése egy kapcsolat elindulásának! véleményem szerint...
és ez ugyan az az érzés 3 évesen vagy 14, 25, 33, 45 évesen nemtől is függetlenül!
Randi = találkozás
Persze, hogy ez a lényeg. Az összeillő dolgoknak találkozniuk kell. :)
Amúgy éppen ez a lényeg! :) Egyébként pedig, mindig ugyan úgy indul, ugyan azzal az érzéssel... 3 évesen 14 évesen 25, vagy 33, esetleg 45 évesen, nemtől is függetlenül...
Mit akarunk értünk randi alatt?
A fiúknak kukijuk van... A lányoknak meg puncijuk :)))))
(Hirtelen ez jutott eszembe... első randi)
:))))))))))))))))))))
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves szavait, jó volt olvasni a dicséreteket!
Talán legegyszerűbben úgy válaszolhatnék mindenkinek, ha azt mondanám, hogy a történetemet úgy olvassa, mint ahogy egy igaz történeten alapuló filmet nézne. Természetesen nem írtam bele mindent, pár dolgot meg is változtattam, de a lényeg... a leglényegesebb része, az érzéseink benne vannak. Az első randink pontosan így történt, már 3 éve, fél éves ismeretség után.
Igen, igazatok van nektek is, akik azt mondjátok, hogy fura a pasi hozzáállása, mert valóban az volt, de vannak körülmények, amelyeket még nem szeretnék itt megírni, de majd egyszer annak is eljön az ideje, s talán még ti is itt lesztek akkor. Remélem, hogy én is. :)
Az első randin ágyba bújás tilosságáról csak annyit, hogy ami a férfiaknak dicsekvésre ad okot egymás közt, az a nőknek szégyen, de én egyik nézetet sem vallom, ha a kémia működik... nem ettől fog függni a kapcsolat hossza, azt szerintem mindenki tudja.
Írói ambíciók? Hát... talán majd egyszer. :)
Éppen reggel olvastam ebbe a fórumba, de kedvem nem volt beleszólni akkor
Ajánlom figyelmetekbe
na most mar csak elolvasom a tobbi irasat en is :)
tenyleg nem kellene szemelyeskeni :) a vok-ot meg siman haszanlom en is, pedig nem ragadtam le(asszem) a tinedzserkor vegen, csak van h ugy jon :)
de ez mar nem is a cikkrol szol...
azert kivancsi vagyok, h hozzaszol-e meg a cikkiro...
acuko te vagy az? ;)
Nem tudom milyen helyesirásrol beszélsz az elütéseken kívül, de OK legyek bunkó miatta
Viszont aki "vok"-ot használ ha idősebb is 20 évesnél, a mentalitása tizenéves csak, vagy szeretné megjátszani a netes szlenges menőt
Ez is egy gumicsont, amit lehet rágni..
Hol van a fóruminditó??
34 hsz, ebból csak az első az övé.. Érdekes, nem?? :)
az igaz :) mondjuk en is azert jottem, olavstam, mert igazi kukkolo vagyok, mint masok is, az igazi erdekel :)
de attol meg jo kis iras volt :)
tenyeg, mas tema, de a naplomban is felvetettem regebben , h miert ilyen nagy a keletje pl. a naplok olvasasanak, vagy a blogoknak? :) ha nem azert, mert szeretunk kukkolni? ennyibol jobb lenne, ha igaz lenne, de hat ez van :)
Krisz, tenyleg nem azert, h kukacoskodjak...de attol, h te altalaban tartalmasabb konyveket olvasol, meg nem lettel ... hogy is mondjam, h ne sertodjel meg... jobb fej. ne haragudj, de ez a mondat semmivel nem jobb, mint ha valaki azert nez le masokat, mert neten ismerkedik, vagy mert a szakmaja szobafesto.
altalaban en sem ilyeneket olvasok, de ez most pont idekerult a szemem ele, es meg elveztem is :)
tok mndegy, h altalaban miket olvasunk. ezt elolvastuk, es erdemesnek talaltuk arra, h kommenteljunk :) tehat kivaltott valamit, ami miatt idot szantunk ra.
es egyebkent nem kell a ferfinak jokepunek lenni manapsag mar ahhoz, h sikeres legyen egy film vagy egy regeny :) ez mar nem a 80as evek :)
es legyszi ne ertsen felre senki, nem beszologatasnak kell venni a hozzaszlasomat! piiisz :)
engem nem erdekel, h tenylegesen megtortent e vagy nem. nem is ertem, h - mivel eleve regenybeillo a sztori, es bar attol meg nagyonis lehet igaz, - miert kell firtatni, h az iroja adatlapjan, mas irasaiban mit talalunk. mindenki olvassa ugy, ahogy neki inyere van. ha regeny ugy, ha valosag ugy.
az egyeduli ami zavar, h oreg hippinek nevez egy 41 eves ferfit :)
irjal meg, tetszett. ebbol meg barmi lehet :) romantikus erotikus, horror, vagy egy egyszerubb pszichotriller is. mindent az elet ir valahol, nem?
Bár én már nem vok 20éves"
Láccik, úgy 15re saccollak
Régi szép idők.. Netes ismerkedés:) Én így ismertem meg a férjemet. (na nem első randin ágybabújás formájában). És előtte sokat is randiztam így.
maga a sztori, az írásmód tetszett volna, ha a" Mindig lenéztem azokat, akik az interneten kerestek maguknak társat." mondat el nem rontotta volna a cikk hangulatát.
persze ez csak egy vélemény...egyszerűen nem értettem soha azokat akik lenéztek valakit valamiért.
Ja, szóval romantikus regényíró a csaj :D
És nem nyomtatásban nyomul, hanem itt :D
További ajánlott fórumok:
- Pasi fizet első randin?
- Az első randit lemondta.Szerintetek van értelme várni rá?
- Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént?
- Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi?
- Első randinak wellness hétvége?
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?