Elrontották a hajam!! (beszélgetés)
Én nem értem ezt: ha elégedetlen vagy, először is meg kell mondani, másodszor meg soha nem menni oda vissza, ha nincs más megoldás.
Fodrász vagyok, és az én célom az, hogy a vendégem elégedett legyen mindennel. Egy idő után az ember észre is veszi a jelekből, ha nem igazán tetszik az eredmény, de ilyenkor is van lehetőség korrigálásra, tehát semmi gond, ha ilyenkor szól valaki, sőt kell is szólni! Lehet, hogy csak pár apró igazítás kell, és tökéletes lesz az eredmény.
A hossz... hát ez kényes téma, és tényleg vannak olyan fodrászok (én is láttam tanuló koromban ilyet!), akik nem foglalkoznak a kéréssel, mennek a saját fejük után. Ilyenkor élni lehet azzal (szerintem, de nem vagyok jogász, úgyhogy erre ne vegyen senki mérget), hogy nem fizetünk, mert nem azt kaptuk, amit kértünk. Viszont mindig úgy kezdődjön egy hajvágás, hogy a fodrász és vendég megbeszélik pontosan, miről lesz szó, és ha a vendég úgy látja, a szakembernek nem világos teljesen a dolog, addig ne hagyja magát, amíg tökéletesen nem tisztázták, ki mire gondol.
Én mindig megmutatom, mennyit akarok vágni és megkérdezem, mehet-e. Ekkor is van lehetőség variálni. (azt csak csendben jegyzem meg, hogy nem mindig ugyanannyi a két centi két embernél, ezért jobb mutatni :) )
Nagyon nem jó ilyen történeteket olvasni, de remélem ezután nem jártok pórul.
Szia!
Ricinus olajat gyógyszertárban lehet kapni, én pont ma vettem. Kis sötét üvegben adják (nem tudom, hány ml) és 225 Ft-ot fizettem érte, szóval nem egy drága cucc.
nyugodj meg, Tolvai Renátának sem így áll a haja , ha már kétnapos....
ez a frizura egy tartás nélküli hajból eleve reménytelen, inkább erre kellett volna felhívnia a fodrásznak a figyelmed
sajnálom. :(
én mindig sírva jövök haza.
háromévente megyek, akkor is megbánom.
Egyszer ugyanígy jártam.
Tolvai Reni hajat kértem, azt mondta a fodrász még hasonlítok is rá, meg hű de kafa haj. Levágta ilyen asszonyosra, csak akkor vettem észre, mikor mondtam neki, hogy nem kell tupír, mire azt mondja, hogy csak egy kicsi...atyaéééég.
A végén megszólaltam, hogy most meg már össze is lehet minket keverni...
Persze akkor zokogtam, vagy 2 napig, utána kis csatokkal próbálgattam feldobni, vagy javítani a képen..:DDD
Mondjuk, mindenki szakadt, amikor meséltem.
Ricinus olaj!! Gyorsabban nő tőle, nekem bevált, erősítette is a hajam!!
Nézd meg ezt a videót, tényleg jó!! :-D
Most fogadd el így, aztán ehhez többet nem mész.
Hányszor vágott már ez a fodrász téged?
Türelem!
Menet közben nem volt gyanús a mester"!???
További ajánlott fórumok:
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Valamit nagyon elrontottam
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Nagyon elrontottam! Mi lenne a legjobb megoldás?
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- Nagyon elrontottam? Lehet ebből még valami?