Elő a hétköznapi bakikkal :D (beszélgetős fórum)
Biztos rájött volna magától is mi a hiba,mielőtt elindul...😂
Amúgy észreveszem, hogy amikor túlterhelt vagyok nagyon eltudok bambulni én is.
Tegnap történt, nem az én sztorim én csak szemlélō voltam....
Aldi parkoló, apuka tolja ki a szekeret, benne egy kb. 3 körüli kisfiúval és egy szatyorral.
Ajtó kinyit, szatyor gyerekülésbe betesz, majd hàtramegy, nyitja a csomagtartót és gyerek felemel...
Kérdezem tōle, biztos így akarod????
Rámnéz, jaaaaaa azt hittem azért bámulsz,mert tetszem neked!
Háááát, ha begyömöszölted volna még utánad is megyek, de így már nem lényeges 🤣🤣🤣🤣
Én meg nem szeretem a billentyűzárat, egyszer "sikerült" felhívnom az egyik rendszeres megbízómat éjfél után.
Másnap mailben megjegyezte, hogy reméli, nem volt sürgős... :D
Egyszer nem tettem fel a billentyűzárat a telefonomra. Kivettem a táskámból és volt rajta 90 kimenő hívás. Ráadásul az egyik tanáromat hívtam.
Ugyanezt majdnem eljátszottam második fordulós állásinterjú előtti éjszaka, éjfél felé a hr-essel. De gyorsan kinyomtam:D
Pár évvel érettségi után, véletlenül egy szerelmes sms- t a volt biológia tanáromnak küldtem el.A telefonjában biztos benne volt a számom,mert előtte azon beszéltem többször a feleségével....
Szerencsére válaszra sem méltatott😀
Mai friss: indítanám mosógépet, gondoltam, közben felmosom az erkélyt. Vödröt csap alá tettem, közben ránéztem a gépre és már öntöttem is vödörbe az öblítőt :D
Még szerencse, nem fordítva, sötét ruhákhoz flóraszeptet.
Én múltkor a zoknit dobtam a WC-be a szennyeskosár helyett.. Szedhettem ki onnan..
Valamint többször akarom a mikró helyett a szekrényben megmelegíteni a kávét.
Egyszer lapszoknyaban beszéltem egy fuggoagyban, és csak egy sima masnival volt megkötve. Nagy svunggal kikeltem, és az egész társaság előtt egy bugyiban maradtam.
A volt pasimmal először voltunk nála, és a reszegsegre beszivtunk, amire úgy felkeveredett a gyomrom, hogy kihagytam a tetoablakon.
Nem az enyém: a főnököm kioktatott, hogy ne vigyek kis tálcán egymásra teve bogreket (kb 6 helyett 12), mert majd osszetorom. Fél óra múlva levert egy nagy mosogatótálcat, mert hülye helyre tette, es 26-ot tört össze,a többinek szerencséje volt. Én meg pont arra mentem. Én csak annyit kérdeztem:
-hozzak egy seprut?
-igen, köszönöm.
A kollégám meg megsúgta: te nem láttad, mikor két mosogatótálcat zúzott le.
A régi munkahelyemre jött egy vásárló aki kinti benti hőmérőt szeretett volna venni. Sajnos nem volt erre föl megkérdeztem tőle, hogy "minek az, neked nincs olyan app a telefonodon ami jelzi a hőmérsékletet?"
Akkor esett le mekkora hülyeséget mondtam, szaladtunk és azóta is ha találkozunk a vásárlóval máshol megemlegetjük 😁
Szárítottam egy barátnőm haját és addig ráztam a hajszárítót míg fejbe vágtam vele elég rendesen. Tanuló éveimben egy gyors büfében dolgoztam és ahogy adtam át a tányér kaját elakadt egy plexi szerű üvegben a tányér és teli találtam vele a hölgyet aki kikérte az ételét 😂
Sziasztok! :)
Velem a végzős évi hajtásban esett meg, hogy hajnalok hajnalán a kotyogósomat betettem a mikróba, mosogatni pedig fogkrémmel kezdtem el véletlenül mosogatószer helyett.
További ajánlott fórumok:
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Hogy reagálnátok erre a nem hétköznapi kijelentésre ?
- Festitek magatokat a hétköznapokban?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Csendes nyugdíjas hétköznapok