Elköltözés után egészség romlása. Segítsetek! (beszélgetés)
Rosszkor koltoztel!
Orulj az uj lehetosegeknek!
Én is pánikbeteg voltam, nekem a gyóygszer, sem semmilyen más beszélgetős emberke nem tudott segíteni. Csak saját magam, így a gyógyszert elhagytam, s saját magam gyógyítottam. A bach virágterápiát nagyon tudom ajánlani!
Illetve állat terápia! :)) Nekem ez jött be :):)
A pánikbetegségről sajnos nem sokat tudok, de biztos kapsz erre is választ másoktól.
Nekem most az jutott eszembe, hogy a Maria Treben könyvben olvastam valami olyasmit, hogy ha valami lelki trauma éri az embert, akkor az általában veseproblémákat okoz. Szerintem a vesemedence gyulladás nem véletlenül jött elő nálad.
Egyébként arról, hogy nagyon anyás vagy érdemes lenne egy pszichiáterrel elbeszélgetned.
Sziasztok!
18 éves korom óta pánikbeteg vagyok,most 23 éves vagyok! 3 éve van párkapcsolatom,a párom az otthonomtól 150 km-re lakik! 2 hete úgy döntöttem hozzá költözök annek reményében,hogy helyrejövök!Ugyanis tudni kell rólam,hogy nagyon anyás vagyok,ha valami bajom van mindig hozzá szaladok,mint egy kislány! Szóval 2 hete elkölöztem,beiratkoztam egy iskolába (mert még nincs szakmám),munkát keresek,próbálok élni! DE! Mielőtt elköltöztem nagyon felfáztam,ezt otthon kifeküdtem.Majd idejöttem,semmi bajom nem volt.Egyik este begörcsöltem,párom bevitt a kórházba,vesemedencegyulladást és 4mm-eres vesekövet állapítottak meg!Azóta állandóan szorongok,egyik pánikroham jön a másik után!Antibiotikumot is szednem kell,amitől én nagyon félek és persze bebeészelem a mellékhatásokat (hányásfóbiám is van és ezért nem szeretek gyógyszert szedni). Már nem tudom,hogy csak én vagyok ekkora szerencsétlen,hogy mindig van valami bajom,vagy pedig a költözés,a hirtelen jött változás idézte ezt elő? Nagyon egyedül érzem magam...idegen város,ismrősök nincsenek. Mit tegyek? Adjam fel és menjek haza vagy vegyem fel a kesztyűt? Nem vagyok már gyerek,de jelen helyzetben annak érzem magam,félek...ezért szeretném a segítségeteket,véleményeteket kérni! El vagyok keseredve...:(
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Szerintetek is az az egészséges ha minden wc-zés után lezuhanyzunk?
- 3 vetélés után van akinek született egészséges babája?
- Beteg volt a kisbabám, meg kellett szakítani a terhességet... és utána az élet! Lehet még egészséges, problémamentes terhességem, gyermekem?
- Milyen esetben kell magam után fizetni az egészségügyi hozzájárulást?
- Van valaki, akinek 2 vagy több vetélés után természetes úton, orvosi segítség nélkül sikerült egészséges picurkát a világra hoznia?