Elkezdem! Mikor lesz fűtés? Fázok! (beszélgetés)
Én is tudnék mesélni, tűzifáról, emberekről. Kaptunk egy új szomszédot még tavasszal. Nagy a kertünk, nem lehet belátni az egészet. A "kedves" szomszéd kibontotta a drótkerítést, ott, ahova már nem látunk oda, kivágott pár fát, a nagyját elvitte, az apraját otthagyta, hadd botladozzunk benne. Legalább lett volna benne annyi becsület, hogy az aprófát is ellopja.
Mi is szoktunk kivágatni a kertből olyan fát, ami nem kell, de veszünk is fát, mert nem elég amit kivágatunk. Meg persze termő gyümölcsfát nem is vágatunk ki.
de még tűzifát sem vettünk."
Valami nyavaja megette a fáimat, kérgük lehámlott egy cseresznyefám majdnem teljesen kidőlt
Nagy ágakat levágta a haverom, maradékot felapritottam és a kapu elé kiraktam 3 fát meg egy A4 papirt hogy a kertben összeszedve van még egy utánfutóra való kandallóméretű fa
3 Fa eltünt a kertben maradt a felapritott fa
Akinek fafűtése van és lusta, fizesse meg ha ingyen nem kell vagy fagyjom meg
Én mindig azt nézem idebent mennyire van hideg. Nekem a 19 fok még nem hideg. 15 fokig akkor se gyújtanék be, ha lenne mivel.
Egyébként nem kritika volt, amit írtam. Az emberek nem egyformán bírják, tűrik, szeretik a hideget. Mindenkinek más a hideg.
Mi pèntek dèlután bekapcsoltuk a gázkazánt. Aznap talán egyszer ment.
Èjjel viszont amilyen szèlvihar volt nagyon sokszor ment,ahogy ma nappal is. Pedig 22,5-re van állítva a termosztát.
10-fok volt kint.
Egésznap esett.
A ruhák nem száradnak.
Egy kicsit ment a gàzkazán.
Attól a 1m3-töl csak nem megyek csődbe.
Esetleg a klímát.
22 fok van a házban.
A konyhában van egy infra panel ,még talán azt is.
Na ne hülyéskedj.
2 napja van hűvösebb. Lesz még kellemes vénasszonyok nyara. Addig öltözz fel és csukd be az ablakot.
További ajánlott fórumok:
- Holnap elkezdem a Dukan diétát........
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Ma elkezdem!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Még nem kapcsoltam be a fűtést. Majd, ha 18 fok alatt lesz...
- Lesz leárazás a fűtési idény végeztével? Öntvény kandallót szeretnénk venni, 50 e körül.