Elitélendő dolog -e a káröröm? (beszélgetős fórum)
Szerintem olyan esetben nem,hogyha az adott személlyel kapcsolatos,aki napokon,hónapokon keresztül a rosszat akarta számodra...
Akkor igenis nevetve kell nézni,hogy igenis a fagyi valóban visszanyal!
Szerintem ez is kétélű dolog! Mert pl. egy öreg embert is kinevetnél, ha előtted elvágódna? Vagy egy bénát, szó szerint értve (direkt írtam le ilyen csúnyán).
Szerintem a káröröm olyan, hogy pl. az a valaki nem tud örülni más sikerének és pl. nem azért drukkol, hogy ha mondjuk neki nem sikerült a vizsgája, akkor a másiknak sikerüljön, hanem akkor neki se! Ez "dögöljön meg a szomszéd tehene is!"-nézet. Szerintem.
Biztos nem nevettetek volna olyan jót,ha benne lettetek volna,ha átélitek.
Valamit nagyon félrenéztetek,te,és a fan klub.
És Te mumu, tettél- e olyat, amivel kiérdemelted az átkot?Mert ahogy ezt a fórumot felélesztetted, ez sem valami sportszerű!!!négy olyan dolgot is beírtál, amit érezni, hogy csak szeretnéd, ha úgy lenne. Mért itt írkálsz rá, mért nem mondod neki szemtől szembe!tudod, hogy itt már nem tudja megvédeni magát!És annó, olvastam mind a kettőtök naplóját, hiába törölgetted ki az "igazságos, jóindulatú" beírásaidat , egy páran még emlékszünk rá. Tegnap 10 Hoxás tag Fan klubot alakított, fogadásokat kötöttünk, hogy meddig mész el.Már atestvérekbe is azt sulykolod, hogy minden bajuk az átoktól van.Valaki hisz még neked egyáltalán?
Szép napot neked, csak sportszerűen!Sajnos menni kell melózni, pedig még sivesen folytatnám!Jót nevettünk:de.11 órási beírásodon "Drága Hoxás barátnőim, az éjjel megátkoztak,stb
József Attila egyik sora jut eszebe: Játszani is engedd szép okos fiad :)))
Ha őt ez boldoggá teszi....... én nem vagyok egy nagy átokszakértő, de vajon tudja-e hogy a legtöbbet saját magának árt ezzel. A Bibliát sem tudom szó szerint idézni, de valami ilyesmit ír, hogy ne kívánj semmit felebarátodnak, amit magadnak nem kívánnál.
További ajánlott fórumok:
- Ébredés után mi volt az első dolog amit csináltál?
- Miért olyan elítélendő, ha egy nő nem akar gyereket, és nem is szereti őket?
- Tényleg elítélendő ha valaki fiatalon szül?
- Számodra mennyire elítélendő 42 évesen terhességet vállalni?
- Ennyire elítélendő ez a hölgyeknél?
- Nem tudom mért elitélendő, ha egy férfi női ruhát hord.