Elhatároztam: Konditerembe megyek! (beszélgetés)
Hülyeség BKV bérletre költeni. És akkor fitneszbérlet sem kell. Máris megspórolsz vagy 25.ezret egy hónapban ;)
bkv bérletre előbb költök mint kondibérletre... :)
Aha,és kend be a bőrödet olajjal,az is szép fényes lesz....
Nagyon vicces a fórumod.
Egy normális,magas színvonalú konditeremben nincs szag.
Látom neked jobban a kedvedre lenne ha pasik lennének! :) Még kihangsúlyozod h viszont ott csak nők vannak :) Margit híd fele esetleg nem tudsz? Nincs bkv bérletem
akkor menjél női terembe, ha annyira akarsz:)
az árpád híd után van egy, valami tavasz vagy mi a neve, szerintem gugli megmondja pontosan hogy hol.
én még nem voltam, csak ismerős mesélte, hogy milyen: olyan középszar, mint amilyenek ezek a női termek. viszont csak nők vannak, és azt hiszem az a 13. kerület:)
Nem vagyok rossz nő :) De nem tudom megszokni h bámulnak :D
ahhoz nagyon jó nőnek kell lenned, hogy ott bámuljanak:) ha az vagy, akkor úgyis hozzászoktál már:) ha nem, akkor meg úgysem fog senki bámulni, mert mindenki magával van elfoglalva (pasik meg leginkább magukat bámulják a tükörben:D)
nézz meg több helyet, és azt válaszd, aminek számodra a legbarátságosabb a hangulata, és úgy érzed, hogy szívesen járnál oda. meg persze amelyik jól felszerelt, lehetőleg új gépekkel, hogy minden frankón működjön.
Még egy kérdé, ha befestetem a hajamat.. akkor a hajfestéktől fényesebb lesz a hajam mint eredetileg?
Jó akkor majd kínába kiruccanok hetente háromszor-négyszer másfél órára. Köszi a tippet! De ha még lenne kicsit közelebb az jó lenne! 6 v 13 ker..
Miért azok? Én nem akarom h mi közbe ott szenvedek pasik bámuljanak! :D
szerintem kerüld a "csak nőknek" helyeket, borzasztóak:)
inkább olyat válassz, ahol van légkondi (szerintem szinte mindenhol) és akkor nem lesz büdös:D
És hol van kínai konditerem? :D
Mert ég a zsír! Szted miért? Én csak nőibe mennék! Az talán nem annyira büdi. :)
minden olcó, ami kínai...
én olyan büdibe be nem tenném a lábam...ráadásul még pénzt is kérnek :(((
ha átjösssz az árpád hídon a flóriánig akkor a gilda max-ot tudom ajánlani,non-stop és most lett felújítva, holnap meg hoznak új gépeket.
és kangootól kezdve minden van, miló viki is ott edzősködik.
16 alkamas kondibérlet 8000 ft.
Heti rendszerességgel egy konditerem előtt megyek el: csak azt nem értem, miért olyan orrfacsaró bűz árad ki?????????????
Nekem a hatodik vagy a 13. kerbe kellene :)
köszi :) mit kell ásni? :) remélem medencét :D
astoria fitnesről jókat hallottam. dolgozik ott ismerősöm.
ásot tudok adni telek piszok nagy...az eredmény majdnem bizonyos elfáradás a neve
Én hamarabb elmegyek egyedül konditerembe, mint futkározzak az utcán vagy bárhol.. Nem tudtok vmi jó konditermet ami olcó és jó Budapesten?
nekem meg nincs rá pénzem, így itthon gyúrok :) meg a ház körül futkározok :)
te nem lehetne inkább hogy ásni hozzánk teljesen biztos lenne az eredmény de igazából nem vagyok kondi terem párti a futás stb jobbnak érzem
Én is szívesen járnék,de egyedül nem megyek.:S:S
További ajánlott fórumok: