Elfelejtett felköszönteni a születésnapomon :( (beszélgetés)
31-RTL
33-TV-2
35-VIASAT 3
41-RTL 2
45-COL
47-FILM+
49-FILM+2
51-AXN
53-AXN KRIMI
59-UNIVERSAL CHANEL
SOROZAT
62- STORI 4
63-IZAURA
64-STORI-5
65-FILM MÁNIA
66-FILM CAFÉ
68-AMC
Én pl. kategórikusan elfelejtem a dátumokat, pedig nő vagyok. Szerencsére ott a FB :)
De a barátnőm pl. azt csinálja (saját maga és a férje miatt is, aki 2 állásban dolgozik), hogy minden évben vesz egy lapozgathatós, hetekre beosztott asztali naptárat, és kiteszi az előszobába a tükör elé a kulcsok, stb mellé. És minden évben beleírja a saját/férje/gyerekek/szülők/fontos barátok eseményeit. Ha pl. esküvő volt, akkor az azéviben szerepelteti, majd januárban átmásolja azt is következő évre. Kicsit macerás, de csak 1x kell megcsinálni egy évben. És ugye így lehet lapozgatni, és látja Ő is és a férje is, ha közeleg valami fontos esemény. Eléggé szem előtt van, és már a férje is megszokta, hogy amikor hazamegy, automatikusan rápillant a naptárra, lesz-e valami a napokban.
Van okostelefonjuk, bár a barátnőm inkább nyűgnek érzi, ezért papírozik inkább.
Hát az baj. Nekem is rosszul esne. Szerintem igenis mond el neki, hogy bánt a dolog.
Kárpótlásul menjetek el együtt vásárolni és amire rámutatsz és kiejtesz a szádon. Utána pedig egy gyertyafényes vacsora. Persze ettől még legyen egy apró meglepi. Te pedig ne legyél szívbajos...amire szükséged van és tetzzik...
Kb. ezt érdemli:)
:)
Nem, a gond csak azzal van, hogy megengedhetik egyesek ezt maguknak, és találnak hozzá partnert, aki azt gondolja, hogy jól van ez így.
Nem, nincsenek úgy "összerakva genetikailag".
Nem létezik a szerettek születésnapját magasról letojó gén.
Nem tudom, miert fontos, hogy az embert masok emlekeztessek a szuletesnapjara.
En pl. irtozom meg az emlitesetol is.
A ferfiaknak pedig altalaban a szuletesnap, hazassagi evfordulo stb. szinte megjegyezhetetlen.
Maskepp vannak osszerakva.
Szeret téged igaz? Készíts/süss utólagosan egy tortát magadnak és varázsold elé... ünnepeljétek meg és nevessetek ezen, hisz ki tudja meddig tehetitek meg.
Boldog szülinapot :)
Ezt elmondtad neki is? Pont ezekkel a szavakkal.
Mert ha nem, akkor beszélgethetünk róla hónapokig, de jövőre ugyanígy fog történni. Basszus, nyilván tudja, hogy van születésnapod, igazán megerőltethetné magát, hogy megjegyezze, hogy melyik napon :/
Körülöttem egy olyan sincs, aki úgy van összerakva, még a kollégáim is tudják.
Egyet értek parinous-sal, amíg ez valakinek fontos, észben tartja, felírja, megoldja, hogy ne felejtse el. Ha nem fontos, mindenféle kifogással, közhellyel el lehet ütni.
Persze! Jó móka, én is megcsináltam.
Először az elképedt képét néztem kaján vigyorral, utána ahogy felháborodott a vásárolt cucc árán, hogy ennyit elkölteni... mondtam neki, tudod drágám, hogy kevesebbel is beérem, amikor tőled kapom, no de így...??? :)))
Ha már tegnap megemlítetted, hogy elfelejtette, akkor bízzunk benne, hogy ma este már minimum egy csokor virággal, desszerttel megy haza. Tehát felesleges ma már ezen rágni magad, hidd el, attól még szeret.
És ha mégsem így történne, holnap menj el valamelyik üzletbe, és vásárolj magadnak valami olyat, ami tartós... lepd meg magad vele. És természetesen meg is mutatod neki: "nézd csak drágám, mit vettem magamnak a szülinapomra!!" Egy sálat, egy táskát, egy blúzt, akármit...
Lehetőleg olyat, amit a következő hónapokban is elő tudsz venni, hogy lássa, és emlékezzen rá...
Édes bosszú. :)))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Mikor tartod a születésnapod?
- Mit gondoltok arról, hogy egy lány felköszönt egy fiút születésnapján és a fiú ezt írja vissza neki?
- Senkim sincs, aki felköszöntene ma, a születésnapomon. Küldenél egy virágot?
- Összevesztünk. Nem fogom felköszönteni a születésnapján. Ő...