Életem eddigi legrosszabb karácsonya elé nézek. Attól... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mit vársz, hogy majd lebeszéllek? jajj, netedd, meg az élet szépségéről fogok papolni? Nemm! tedd haannyira akarod, a te életed. Azt csinálsz vele amit akarsz kivéve, ha :
-gondoskodnod kell lakiről,aki függ tőled. (gyerek, háziállat) mert akkor a pusztulásod az ővét is fogja eredményezni, ahhoz meg nincs jogod. Ha sekölyköd, se idős szülőd, akit gondozol, se állatod nincs, csak magad és a nagy önsajnálatod, akkor tied a döntés. csak arra kérlek, légy tekintettel másokra, hogy
ne kelljen utánad sokat takaritani( vér, belsőségek, testrészek),szoval vonat, metro, egyéb járművek kilőve,
ne essél rá másokra, őket nincs jogod veszélyeztetni, igy csak elhagyott helyen ugrálj le valahonnan.
hulládal ne szennyezd a természetet, tehát tavakat folyókat élővizeket felejtsd el.
Áramot se használj, mert lecsapja a házban a biztositékot, és ezzel sokanak okozjatsz bosszuságot, vagy balesete, ha sötétben maradnak
na ugye nem ilyan egyszerű, na ha még mindig akarod, akkor vedd figyelembe a fentieketé ésugy dönts. Bárhogy döntesz, nekem mindegy, csak ne légy őnző, és vedd figyelembe embertársaid, hogy ne okozz gondot vagy kényelmetlenséget nekik, ne veszélyeztesd őket.
Ha morbid karok lenni és a legjobb ha tovább élsz, az is az ömgyilkosság egyleglassubb legtöbb szenvedést okozó formája :P
Igen, mi ezt választottuk. Azon dolgozunk hogy jól érezzük magunkat egyedül is. Nálam már nincsen kisállat ami simogatná a lelkemet, de ettől még képes vagyok örömteli dolgokkal múlatni az időt.
Simán magamba zuhanhatnék én is, van nagyon komoly problémám nekem is, de majd megoldom. Képes vagyok rá.😀
lehet, hogy én megyek látogatóba.
Szomoru dolgokbol van böven mindenkinek.
A terved szerintem nagy dolog.
Sikerüljön.
Tudom, elhiszem.
Azért lett egy pozitív hozadéka a vallomásnak. Üzentem egy ismerősnek, hogy szeretettel várjuk karácsonykor sütire, kávéra. Rég elvált, de idén meghalt a fia. Első ünnep nélküle. Bár párom nem csípi a nőt, ezért lehet, hogy én megyek látogatóba. Belefér az időbe.
ami vagy igaz, vagy nem.
Igazad van, ezt nem tudtam.
Van, de itt nem tudjuk tini,aggastyán, van-e valakije, mi az oka a kétségbeesésének.
Amit itt ecsetelsz, az is egy gondolat, ami vagy igaz, vagy nem.
zéró ismerős, barát, rokon legyen, bizonyos életvitel is kell.
Persze,neked igazad van.
De az öregekre gondoltam, akik mellöl el fogy mindenki, akiket valaha is szerettek.
Nem tehet senki rola.
Hidd el, van ilyen.
Nem rolad van szo.
Sok embernek nincs senkije sem.
Ettöl szenvednek lelkileg.
Talán segíthet más megvilágításban látni a mérgező embereket, családtagokat, és ad néhány tanácsot is:
Elmondanám nekem sincs, de ettől még nem zuhanok magamba csak azért mert karácsony van.
Illetve van egy fiam 3 ezer km-re innen, akit abszolút nem érdekel a karácsony. Mióta kinőtt a kisgyerek korból, engem sem érdekel.
Sok embernek nincs senkije sem.
Se rokon, se haver, van ilyen.
Remélem is hogy félsz tőle,,minimum annyira hogy ne tedd.
Ne tedd.
Szia.
Mi a probléma?
👀👀👀👀👀
Nincs senkid, akivel eltölthetnéd?
Az ember gondolja sokszor , hogy nem lesz jobb, és jöhet a fordulat, amit meg sem tudhatnál, ha eldobnád az életed.
Fel a fejjel!