Életem Ausztriában 10. – A Kistökös és a lakásfelújítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Életem Ausztriában 10. – A Kistökös és a lakásfelújítás
Én is Tatabányán szültem mind a három gyerekemet.Az első azért lett császáros,mert farfekvéses volt.A másodiknál várták,hogy beinduljon a szülés,de nem akart a fiam megszületni és csak azért írt ki császárra a főorvos,mert túl nagy volt a súlya(4500gr-ra becsülték és 4120gr-al született).De így is túlhordtam.Szóval engedték volna császár után a "sima" szülést csak túl nagy volt a baba.
A harmadiknál már nem volt kérdés,császár lett.
Ez tényleg érdekes! És hány év van a férjed és a bátyja között?
Nálunk úgy van, hogy az első és második császár között két évnek el kell telnie, akkor próbálkozhatsz normál szüléssel. Hát nekem persze nem jött össze másodszorra sem a hüvelyi szülés, és két császár után már csak harmadik császár van. Negyedik baba pedig már nagyon nem ajánlott, pedig amúgy szerettem volna.
Szia!
Ne aggódj itt Tatabányán sem vállalnak egy császár után sem hüvelyi szülést. Esetleg ha a két gyerek közt eltelik 10 év. Régen más volt. Anyósom a férjem bátyját császárral szülte és ami érdekes a páromékat, mivel ikrek hüvelyi úton. De ennek már 37 éve.
Tudni kell, hogy egy 80 m2-es társasházi lakásban éltünk ekkor már négyen. Kezdetben Kiara a nappaliban aludt, hogy éjszaka ne ébressze fel a tesóját, viszont a nappaliból nyílt a konyha, szóval este hatkor bezárt a bazár, és mi már csak a hálószobánk, a fürdő és a wc között tudtunk mozogni. Ami ugye nem éppen praktikus, hiszen ki szeret éhesen aludni menni?
Ugrás a teljes írásra: Életem Ausztriában 10. – A Kistökös és a lakásfelújítás
További ajánlott fórumok:
- Életem Ausztriában 7. – Legyen-e harmadik gyerek?
- Életem Ausztriában 3. – Gyermekágy Zsófi babával
- Életem Ausztriában 8. – Így lett nekünk is angyalkánk…
- Életem Ausztriában 1. – A kezdet
- Életem Ausztriában 11. – Marcel baba érkezése
- Életem Ausztriában 12. – Ismét csak bonyodalmak, de minden jó, ha a vége jó