Életek árán (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Életek árán
Egyetértek, hogy a kozmetikumokat ne teszteljük állatokon, azonban a gyógyszerekkel nem.
Volt már olyan gyógyszer, aminek tesztelését 'elfelejtették'. Terhesvitamin volt. Na mármost a nők nagy százalékának, akik beszedték az előzőleg állatokon nem tesztelt vitamint, végtag nélküli gyermekeik születtek.
Na mármost értelmetlenül ne kínozzuk az állatokat. DE van amikor ez elkerülhetetlen.
A bundát, az állatokon tesztelt kozmetikumokat stb. én is barbárságnak tartom.
És egyesek nem restek utánam nyomozni :-)
(Gregoir)
Dehogynem. Jogunk van megölni az állatokat. A job csak a módját korlátozza.
A jó hír az, hogy nem kötelező. Aki nem akarja, hogy több állaton kísérletezzenek, az pl. ne használjon annyi kozmetikumot. Neked hány db. van a szekrénykéden? 40, 50?
:DD az se vagyok!
Tudod mit felcsapok Oopsz szakértőnek szabadon utánnad Kiskegyed szakértő;)
Hát igen az elsődleges szükségletek...
De akkor is azt gondolom nincs jogunk mindenhez azért mert emberek vagyunk!
a piramisban nincs szo emberekrol, allatokrol, ha jol tudom, csak a szuksegletekrol.
Amig nincs mit enni, kit erdekelaz onmegvalositas. Ez meg egyarant igaz emberre, allatra. Mirol is van itten szo?
De oda sem:DD
Viszont ahova mentem oda illik tudni,nem tudom miért kevertem össze!Ez van!
Maslow's Hierarchy of Needs is a theory in psychology that Abraham Maslow proposed in his 1943 paper A Theory of Human Motivation
Szóval nincsenek állatkák. Jobban tennéd, ha szerényebb lennél, ha már nem sikerült megfelelő tudást magadra szedned.
Na igen a szükséglet piramis a Maslow:)Igazad van.
Most én utánna néztem.
Azert en sem vallalnam a kiserleti nyul szerepet, hogy bevalik-e majd a szempillaspiral vagy nem.
Nagyon sajnalom oket, ezert inkabb el sem kepzelem.
Attól a pár kísérlettől nem pusztulnak ki az állatok. Egyébként tudjátok, hogy kiknek az érdekében kísérleteznek az állatokon a koznetikai gyárak?
persze! A férfiaknak készítenek annyi kozmetikumot, kinek másnak?
:-)
Annak ellenére, hogy nem akartál személyeskedni, sikerült. :-D
Nők....
További ajánlott fórumok:
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Gyerekszáj - gyermekeink aranyköpései
- Ha ma kifognám az aranyhalat... (3 kívánság)
- Elfogadható a sok sírás árán történő nevelés?
- Mi volt az életekben a legnagyobb felelőtlenség?
- Előző életek