Elegem van az életemből! (beszélgetés)
Életem! Én egyedül élek kb másfél éve,mert hiába van pasim ő 12-15 órákat dolgozik és momentán Pesten én pedig itthon csak a fenekemen ülve.
A mai benzin árak mellett volt olyan,hogy 3om hétig haza sem jött..szóval nem kell bemutatni igen Q-va nehéz..nyugi,tudom!
Holnap költözik haza és végre úgy néz ki nem leszek egyedül ebbe a kibaccot nagy házba..amit imádok,de egyedül eléggé nehéz és ehhez pedig még társul az,hogy egy fehérmájú némber vagyok:-)) Szóval értem én hogy miről írsz sorstárs!:-DD
Vagyunk ezzel így egy páran..elhiheted.
Viszont én amondó vagyok,hogy ha te boldog akarsz lenni az is leszel,megkell találnod azt ami téged boldoggá tesz!
"Mindannyian saját sorsunk kovácsai vagyunk. Gondolataink körülményeket vonzanak és teremtenek. Ahogyan mi változunk, úgy változnak a körülményeink is… Amíg nem tanuljuk meg a leckéket az eladósodásról, a munkáról, a partnereinkről, addig vagy
a) ugyanannál a leckénél ragadunk le, vagy
b) ugyanazokat a leckéket kapjuk különböző csomagolásokban.
Ilyen az élet! Kis kavicsokkal dobál meg minket – figyelmeztetésképpen. Ha ezeket a kis kavicsokat nem vesszük észre, akkor egy téglával dob meg. Ha a téglát sem vesszük észre, akkor szétzúz egy kősziklával. Ha őszinték vagyunk magunkhoz, akkor láthatjuk, hogy hol nem vettük észre a figyelmeztető jeleket. És akkor még van képünk azt mondani: “Miért pont én…?” "
(Andrew Matthews: Hallgass a szívedre)
Teljesen így van,szerintem sokan mondhatnánk,írhatnánk ezt,hogy elegem van:-))
Speciel nekem is elegem van,mert mindenki más házas és gyereke van és nekem hamarosan be kell sétálnom egy 10 éves osztálytalálkozóra:-)
Ahol is gratulálhatok mindenkinek,persze örülök én..csak nah!:-) Nekem pl ez a problémám.
A fórum indítónak üzenem: A boldogság nem lehet kiváltság..neked is jár!
Viszont sajnos azt sem adják ingyen,azért is küzdeni kell! Fel a fejjel mert mindig van tovább!
Nagyon nehéz optimistának lenni,de hidd el a többiek igen is jókat írnak a gondolkozásodon csak te tudsz változtatni.
Senki más nem tud gondolni helyetted!
Változtass az életeden csak te vagy képes rá!
Örök igazság a rossz után a jó jön,ennyi rossz után ott áll az ajtóba a jó is,hidd el és engedd be!
Na, pont ilyen hetem van! :/ Sajnálom, nem tudom lesz@rni a problémákat, elhatalmasodtak rajtam.
Mégis azt mondom, Greeneyes-nek igaza van: játszd meg akár a vidámat! Hidd el, észre se veszed, mikor válik az erőltetett mosoly igazivá! :)
Nekem is muszáj előre néznem, és bíznom abban, hogy lassacskán mégiscsak helyreáll az egyensúly, akármennyire is elképesztően negatívba nem a mérleg nyelve!