El tudod képzelni (ezt természetesen a hölgyektől kérdezem), hogy egy hosszú hajú pasi legyen a párod? (beszélgetés)
Egyik rokonom 40, és igencsak hosszú a haja.
Nem hajlandó változtatni. Rokker
Szimpatikus volt, de csak skype-on beszélgettünk. Nem jutottam el vele a személyes randiig, nem volt benne annyi, hogy érdemes lett volna találkozni.
Így még mindig nem tudom elképzelni, hogy lehetne-e egy hosszú hajú pasi a párom. :D
Jó is az...:)
Ajj...olyan az arca,mint egy angyalé...Komolyan.Arany a haja és világít a szeme...Én ilyet még nem láttam...imádom őt.<3
Volt hosszú göndörhajú párom, de akkor még divat volt ez a 90'-es években történt.Azóta már levágatta és jobb is neki.
A korral haladni kell , hisz ő is ma már 49 éves és hogy nézne ki hosszú hajjal :DDDD
Nőknél tetszik, pasinál nem. A zöld szem bejön nagyon :)
Nekem: barna haj, barna, vagy zöld szem, és nem tipikus szépfiús arc.
Én a vörös hajat zöld szemmel tudom elképzelni. És persze nőben...
Pont nemrég fordult meg a fejemben, hogy levágatom a hajam, találtam pár klassz frizurát... No, és befestetem vörösre a hajamat (zöld szemem van). :)
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...