El szeretném adni jópár kihízott göncömet, itt mennyire kapósak a női ruhák? (beszélgetős fórum)
2 napja pakolászom a szekrényemben, és rengeteg ruhám van, amiket nem is hordok - de képtelen vagyok rávenni magam, hogy mindet egyenként lefotózzam, feltegyem hirdetésben, és utána egyenként postázzam...egyszerűen nem lenne erre időm. Sok új is van benne, amit 1-2x hordtam csak. Esetleg készítek róluk egy "csoportképet" :-)
Ha valamelyikőtöket, aki hozzám hasonló méret, mint én (170cm/60kg), érdekelik a cuccok, inkább megmutatom személyesen.
Farmerok: Retro, New Yorker.. (29-30)
Pólók: Fishbone (S), GAS (M)
Sportos pulcsi: S.Oliver, Kenvelo, BigTime...(M)
Táskák (Via55, Pepe Jeans)
Magassarkú cipők (38-39)
És még sok más.
rakd föl őket első körben ide az apróhirdetés rovatban, persze pontos mérettel és képekkel.
egyébként nekem pont ruhára lenne szükségem, mert kifogytam a többiből.
nem is tudtam, h itt is lehet...nekem is van csomó zsír cuccom, csak épp nem hordom őket:)
nekem amúgy főleg M-es rucik (tán van S-es is)
itt az apróhirdetési rovatban.
:)
hanyas ruhákról lenne szó?
További ajánlott fórumok:
- Milyen nyelvvizsgát ajánlanátok? (már évek óta nem sikerül, próbáltam jópárat, 3 éve csücsül a diplomám az egyetemen)
- Csalódtam jópár hitrendszerben, vallástalan lettem.
- 13hos lesz a kisfiam. Hogyan vezessem be nala a tehentejet? Egyenlore csak tapszert kapott. A szopi utan Ha-t, jopar honapja meg sima beba 3
- Mi a legjobb módja annak, hogy kihízott-megunt, jó minőségő holmijaimat reális áron eladjam?
- Mitől lehet? 2 és fél éves kislányomnak már jópár hete minden nap minimum 6-szor van széklete?