Ekcémára csakis Elocom szteroidos krém használ? (beszélgetés)
Szia!
Nekem is ez volt a gondom a kicsivel, és ugyanezt a szteroidos krémet írták, de nem mertem használni. Sokat olvastam utána, és ami nekem bevált: amíg szoptattam (19 hónapos koráig) elhagytam az étkezésemből a tejtermékeket. Az ekcémája tökéletesen elmúlt, azóta sem jött vissza (most 7 éves), rendesen fogyaszt tejtermékeket. Javaslom, próbáld ki, nehéz, de megéri. Amikor elmúlt egy éves, elkezdtem adni neki a savanyított tejtermékeket (joghurt, túró, stb), de nem jött vissza az ekcéma.
Ha most ekcémás a bőre, mindenképpen kend naponta 1x, míg elmúlik, de közben kezd el a tejtermék nélküli táplálkozást.
Remélem Neked is beválik.
Nekem csak a szteroidos krém használ...
A 20év alatt kipróbáltam már szinte mindent...
Sziasztok!
Érdemes lenne kipróbálni a shea vajat!!!! Állítólag szuperül rendbe teszi az ekcémás bőrt. Nézettek utána az interneten, mindent megtaláltok róla!
Üdv
Gabesz
Szia!
Kisfiamnak is nagyon hamar kiírták ezt a krémet és bevált,de én se szívesen kentem rá.A bőrgyógyászaton ajánlották a BABE fürdetőt és a testápolóját és bevált.Igaz nem olcsó,de sokáig elég.
/hipertopiás ekcéma/nagyon érzékeny bőrű
Ha gyógyszertári, akkor nagyon felhigították. Kevésszer, és nagyon vékonyan.
Ha nem szeretnéd a szteroid miatt, akkor PROTOPIC 0.03% 30g-os
Ja, hogy egy kisbabának?? Azt nem tudom...
De felnőttnek viszont jó...
sziasztok!
Ez tubusos,én nem adnám neki.Nekem is volt a kezemen ekcéma,és a krémtől mindig vissza jön,nekem nem jó.De próbálkozz homeopátiás krémmel léteik ilyen,nekem is volt.
Szia.
Gyógyszertárban keverték össze, vagy tubusban van?
További ajánlott fórumok:
- Manna szappant vagy shea vajat használt már valaki ekcémára?
- Mit használhatok ekcémára terhesen?
- Pulpitis sicca ekcémára ki mit használ, ami bevált?
- Csakis egyiptomi pamut törölközőt és ágyneműt használok.
- Valaki használt már Tobradex szteroidos szemcseppet babánál?
- Ekcémára tud valaki jó krémet ajánlani, amit lehet használni terhesség alatt?