Éjjeli fény, éjjeli lámpák az elalváshoz (beszélgetés)
Ahogy mondod!! De még így is imádnivalóak!!:)
Csak túl gyorsan nőnek!!:)
Köszi!
De ez most jó időre ellátott energiával. Mármint hogy ennyire ragaszkodik hozzánk mind a kettőnket meglepett.
Tudniillik bárki ölében elvan, gagyarászik neki, mosolyog, stb....
:) Ezt nem mertem megemlíteni! Talán bíztam benne,hogy menni fog!:)
Sebaj,lesz ez még jobb is!!:) Kitartás! Ha már naon eleged van,szólj!!:)
Nem jött össze. De nem is bánom.
Röviden: Mikor eljöttünk, fél óra múlva hívtak minket, hogy csak ordít. Már etették, pelenkázták, rázták a seggét, de ordít.
Mikor visszamentünk helyreállt a rend. :) Soha többé nem fog másnál aludni, kivétel ha ő mondja! Az tuti!
Jó éjszakát!!!:)
De,aztán tényleg aludni!!!:)
Ma alszom!!!!!!!!!!!!!!! :D
Krisz a keresztszüleinél éjszakázik!!!!!!! :)
:) Ó,a "türelemről" én is mesélhetnék!!:DD
Ha valami nem úgy van,ahogy én azt elterveztem,akkor meneküljön mindenki!!:D
Megváltozni sosem fogsz,csak 'kompromisszumkészebb' leszel!:)
És ez jó! Meg egyébként is megéri,néha feladni 1 kicsit az elveinkből!!:) Ezerszer kárpótolnak!!!
Ui: Aki nálam jobban szeretett aludni,az "festi magát"!!:) Szeretni most is szeretnék,de már nem lehet,vagy néha már nem is tudok!:D
Akkor ezért kaptuk mi Krisztiánt!!!
Én nagyon türelmetlen voltam előtte. Ha valamit akartam, azt legtöbbször tegnapra! :D
Úgyhogy ő engem abszolút türelemre tanít. :D
4,5 hónapos most a kis drágám.
:(
tehát marad az, hogy néha 1 éjszakát másnál alszik.... Ez azért nem ilyen egyszerű. Most pénteken megkértük ( fel is ajánlották) a leendő keresztszülőket, hogy had aludjon ott. De már most jár az agyam hogy mennyi mindent kell pakolni, és hogy nem fog tudni aludni, mert nem külön szobába lesz, hanem a szülőkébe, ahol tv is van, és fel fog ébredni, és nem fogják megmasszírozni fürdés után, és akkor borul az egész esti rutinja, és nyűgös lesz, és még sorolhatnám..... :)
Az én Törpém lassan 11 hónapos,és mai napg megébred éjszaka!van,hogy 1x,van hogy 4-5x!:)
A tietek mennyi idős?
Sajnos igazat kell adnom az előttem szólónak!
Ha már minden leteszteltetek,hogy miért sír a baba,mi baja lehet,és továbbra is felsír,akkor maradt a türelem és a kitartás!
OK, sírásra apa, anya, víz, cumi de meddig???? 1 éves koráig, 2 éves koráig???
Azért valamikor aludni is kellene, mert kezdünk mind a ketten kimerülni...
Szintén zenész!:)
Sólámpa+anya vagy apa! Ja,és egy kis folyadék!:)
Muszáj hogy hangot adjon ki, mert csukott szemmel sír a drágám éjjel. Tehát - én logikám szerint- ha hangot adna, kinyitja a szemét, látja hogy nincs sötét, és megnyugszik.
Ezzel szemezek most
Anno az én gyerekeimnek egy alap éjjeli lámpa kellett csak. Nem zenélt, nem trükközött, egyszerüen csak megnyugtatta őket.
5-6 éves korukban leszoktak róla. Addig viszont nekem is jó volt, mert nem kellett nagyobb fény ha bementem hozzájuk.
Sziasztok!
Arra volnék kíváncsi, kinek milyen éjjeli fény, éjjeli lámpa vált be az elalváshoz.
Nekünk most van egy, de nem az igazi. Zenél ha felhúzom, kivetíti a csillagokat, de sírásra nem kapcsol be.
Várom az ötleteket!
További ajánlott fórumok:
- Mindenki alszik már és készül a holnapra vagy vannak itt még éjjeli baglyok?:)
- Az apa segítsen a csecsemő éjjeli ébredéseinél?
- Hogy lehetne leszoktatni egy hároméves gyereket az éjjeli pelenkáról?
- Mit tárolsz az éjjeli szekrényben?
- Mennyi idős korig éhség az oka az éjjeli ébredéseknek?
- Újszülöttet ébreszteni kell éjjeli evéshez vagy hagyni kell aludni?