Éjjel rejtélyes hangokat, morajlást hallottam az égből (beszélgetés)
De jó, hogy más is hallotta! Köszi ,hogy elküldted!
Nahát, már értem te voltál! Te szálltál le a repülő csészealjjal! A hangok a te szerkezetedből jöttek. Fordulj ufokám egy magyar tanárhoz, majd utána fórumozz , rosszindulatoskodj. Nanunanu
Alig lehet kibogozni a szavaidat...jobb lett volna ha meg sem szólalsz!
Nagyon alacsonyan repült(ek) a gép(ek) és olyan lassúnak tűnt, nagy morajt hallottam én is de nem tartott sokáig vagy nem ébredtem meg rá.
Nem tudom te mit hallottál.
Nickked szerint 27 lehetsz, ehhez képest a béka fenekénél stílusban, helyesírásban. Vagy be voltál lőve??
Ha hallgattál volna jobban tetted volna!!
Én is fent vagyok sokszor fél 2-ig is mert nem tudok aludni. Minden kis neszt meghallok éjjel főleg nem nehéz hiszen sokkal kevesebb az alapzaj. Pl az egerek motoszkálása is ilyenkor erősebb. Az éjjeli állatoké is. A város alap zaja szintén lejjebb halkul így olyan zajokat amiket nappal alig hallani éjjel jobban lehet. Ilyenkor a levegő is más mintha víz alatt is lennél úgy viszi a hangokat.
elég érdekes az egyszer biztos :D kicsit hátborzongató ugyan de érdekes is egyben.
Végül kiderült de már nem tudom mi is volt az okozó. De nem ufó az biztos :-D olyan hangot ad mint a világok harcában az a nagy izé :-D
na ez így akkor megnyugtatott aminek örülök :) néha a természet eléggé megtudja " tréfálni " az embert.
ezt így te komolyan gondoltad??vagy csak unatkozol???
Nem tudom,miből gondolod,hogy aki még éjfélkor fent van,az nagyon unatkozik és full kipihent?
Valóban nem fogok megijedni, most, hogy tudom más is átélt hasonlót.
igen,tudom.azaz sejtettem ezt.viszont így legalább nem fogsz annyira megrémülni legközelebb ha hallasz valami ismeretlen zajt :)
Bocsi,de Te nagyon értelmes ember lehetsz!
Ennyi helyesírási hibával, ilyen rosszindulatú véleménnyel inkább ne írj. Nem kell kritizálni a másik embert. Igen kipihent vagyo, mert szabadságon vagyok, de amit és amennyit eddig dolgoztam annak a felét sem tudnád elvégezni!
ha valki enyi ideje van éjfél körül fent lenni az nyilván nagyon kipihent és az unalomtol márhal hangokat,de azis lehet h ép zörögöt az ég,netán nem pisáltak az angyalok?
igen, de nem pánikoltam
a filmben más hangok voltak, én ilyet is ,de mint írtam más írányú hangokat is hallottam
gondolom ez kicsit félelmetes volt neked is.meg hátborzongató is egyben.
érdemes a videót megnyitni neked is amit az illető betett.hátborzongató elég rendesen :)
olyan mintha egy rozsdás felfüggesztésű vas ajtót nyitna ki valaki,kicsit hátborzongató.azóta kiderült mi okozta?
na ez a pontosabb válasz és az amit írtam így érthetőbb is talán :) köszi ezt a megfogalmazást,jobb mint az enyém.
Tényleg, néha olyan érzésem is volt, mintha távol egy gyors autó hangja volna, ahogy adja a gázt.
Strange sound in Kiev again Aug.11.11 Опять стран…:
[link]
Mit csináltál volna ha olyan hangot hallasz mint amit pár éve Kijevben? :-D
További ajánlott fórumok: