Együtt élni egy túlzott büfögővel (beszélgetés)
Akkor mi érdekeljen?
Ez meg az?
olyan akarok lenni mint ő. Azt akarom hogy egyáltalán ne érdekeljen semmi nyűgje, ne érdekeljen a fájdalma, a gondolatai, ne érdekeljen ha fél vagy ha megsérül, ne érdekeljen ha beteg, és ne érdekeljen ha fáradt, ha térdre rogy előttem ne érdekeljen, ha hány ne érdekeljen, azt akarom hogy teljesen oan érdektelen legyek mint ő az én érzéseimmel!! Minden egyes nap olyan akarok lenni mint ő, minden egyes nap erről álmodozom, minden egyes nap visza akarom adni.......
reméelm egyszer olyanná válok mint ő
Minden fóruma arról szól, hogyan bánik vele.
Olvass bele nyugodtan a fórumaiba! Érdekes lesz.
Meg tudlak érteni.
Vannak jó tulajdonságai a párodnak, de vannak rossz tulajdonságai is. Ezt itt úgysem fogják meg érteni.
Ezek a nők kívűlröl látják, a te dolgodat.
De közben nem tudják mit tennének a te helyedbe.
Ez legyen az eszedbe. Ha minden nő olyan lenne amilyennek le írja magát, nem lenne semmi gond a világban. De akkor sem ha csak fele olyanok lennének mint amilyennek le írják itt magukat.
A párodnak meg talán valahogyan a tudtára kéne adnod, hogy zavar, a böfögése, ha meg nem akkor meg hagyd az egészet a fenébe.
Hidd el amelyik férfi nem böfög az lehet, hogy röfög, meg nőzik, vagy iszik, vagy mit tudom én mit nem csinálnak, vagy finnyás, vagy mindenbe bele pofázik, Vagy olyan dolgokat csinál amit nehéz lenne sok nőnek el fogadni. Dohányzik, de sorolhatnám a sor végtelen. Mindegyik mást csinál. DE MI NŐK sem vagyunk jobbak.
Ha jól bánik veled, hagyd a fenébe a rossz szokását.
Nem tudok erre mit írni..bocs.
Ringasd magad továbbra is.
megette már a fene azt a kapcsolatot,ha ország -világ elé kell tárni azokat a dolgokat,amiket normális emberek inkább megoldanak egymásközt,
nem én vagyok itt aki bármitis kicsavar,
egy hozzászóláson belül megcáfolod azt amit állitasz,
haggyuk már,,,,,,,,,,,,
Ne is legyen lelkierőd, mert te is (és valószínűleg nem először) beleestél a téveszme csapdába.
Ne próbáld meg kicsavarni az írásomat, mert nagyon rossz úton jársz. Természetesen a páromnak vannak jó tulajdonságai (bár mire megyek velük?) és ezekről valóban írtam. Sosem istenítettem. Úgyhogy igaztalant ne közvetíts, akkor inkább írd azt, hogy írtam jót is a páromról, mert így még korrekt is.
Ez a "huncutkodás" rémlik.
És kiráz a hideg a kifejezéstől. :/
hát,ha neki ez jó,jobbat nem is érdemel,
most nincs lelkierőm kikeresni,hogy hol van amikor meg isteniti,hogy milyen rendes-gondoskodó-kedves-,és jutalmul még huncutkodás is van,
Vele, meg velünk itt a hoxán.
Minden nap indíthat fórumot, hogy mennyire szar neki, mert egy ilyen emberrel KELL élnie.
Tényleg?Te ezt el is hiszed?
Elhiszed,hogy ez az ember,aki kábé tojik magasról rád,érdektelen,bunkó és már lassan le fog hányni,szóval ez az ember veled tervez és szeret téged?
Tudod mit?Én meg ezt nem hiszem el!
Nem tudom mennyi idős vagy,de így élni..
Ja,te is vele tervezed a jövőt?
Az még nem jutott eszedbe,hogy éppen próbál tőled megszabadulni?
Már csak azért,mert nem úgy tűnik,hogy hóót szerelmes lenne beléd.
hogy a fene egye meg a gusztusát,
de ha neked ez jó,,,,,,,,,,,,,,,
További ajánlott fórumok:
- Van olyan jegy, akivel egy skorpió nő hosszú távon együtt tud élni?
- Lehet e együtt élni egy férj kalandjaival amik nem jelentenek szerinte semmit?
- Van hibája a párotoknak? Melyik a legnagyobb hibája amivel együtt tudtok élni?
- Kutya-Macska a lakásban! Igen vagy nem? Ki mennyire bír-, vagy nem bír együtt élni az állatokkal?
- Érdemes-e együtt élni valakivel, akivel már csak a gyerek köt össze?
- Együtt élni az anyóssal