Egyszerűen nem nedvesedek! Gyógyír erre síkosító nélkül van-e? (beszélgetés)
"nagyon szeretjük egymást"
az nem elég,kívánod is nagyon??
Fiatalabb korban épp olyan "természetes" probléma egyébként mint mondjuk 45 felett...nem mindenkinél,de úgy tudom a 30 feletti nőknek nem igen van ilyen problémájuk,sőt inkább az ellenkezője ami "zavaró" lehet.
pedig, ha másképp' nem megy, csak úgy tudsz segíteni a dolgon, ha leteszed a gyogyót...
Amúgy, nődokival nme beszéltél még erről? Nem ártana... Sztem ő fog tudni segíteni.
Nálam nagyon banális oka van. A vérnyomás csökkentő gyógyszer, amit 32 éves korom óta szedek, és azóta van ez a gond. Amikor említettem a nőgyógyászomnak, meg sem lepődött.
Amúgy meg semmi gond, síkosító, és kész (persze, jobb lenne, ha nem kellene, de ez van.)
nőgyógyász vagy szexológus??
vagy oda nem akarsz menni?
hat szerintem nezd meg, hogy fel evvel ezelott mi valtozott meg benned. munka, iskola, barm lehetettt.
stressz?
erre igy nem lehet felirni homeo bogyot, mert az az egesz embert nezi. tehat nezd nagyobb kepben, hogy mi tortent veled.
Hát igen, valószínűleg az a baj!
Mi az, hogy lassan?
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- Túlzott nedvesedés? - ciki?
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?