Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Egyszeri szülési támogatás fórum

Egyszeri szülési támogatás (beszélgetés)

2011. febr. 12. 11:47
lorenda-nak igaza van, az anyasági és a szülés után járó tám. két különböző dolog. Érdemes jól tájékozódni, mert vannak dolgok amik járnak nekünk anyukáknak.
2010. júl. 19. 16:02

Az anyasági támogatás és szülési támogatás 2 különböző dolog.

[link]

A szülési támogatás önkormányzatonként különböző: adnak nem vagy nem adnak, és mennyit adnak...

5. eb16e31c66 (válaszként erre: 3. - 4ce0ebd54f)
2010. febr. 25. 12:37
Hogy egy rosszindulatú megjegyzést tegyél a végére a segítséged mellé. Azért köszi. nem lehet mindenki olyan okos mint te!!!!
2010. febr. 23. 19:12

Egyszeri anyasági támogatás a neve, még most is van, 64.000 Ft. Az igénylőlap a magyarorszag.hu oldalról, vagy a MÁK honlapjáról tölthető le.

Nekem (vidéki kórházban) egyáltalán nem is kellett bemutatnom a házassági anyakönyvi kivonatot, ezt kórháza válogatja. Ott kell megkérdezni, hogy mi a szokás, ahol szülni szeretnél!

2010. febr. 23. 19:12

Egyszeri anyasági támogatás

[link]

Ha ezt bemásolod már pikk pakk képben leszel.

Fél pillanat megtalálni. Nem értem miért volt szükség a kiírásra.

2010. febr. 23. 19:10

300 napnál nem lehet régebbi a házassági anyakönyvi kivonat!

Még van az egyszeri anyasági segély..180 napon belül kell megigényelni..most kb. 65 ezer körüli az összeg, pontosan nem tudom!

2010. febr. 23. 19:09
Kisfiam születésekor 3,5 éve kaptam a szülés után egy egyszeri a szülés után járó támogatást. A pontos nevét nem tudom. Van még ilyen? Mennyit adnak most? Még mindig nem lehet egy hónapnál régebbi a házassági anyakönyvi kivonat, amit a szüléskor kérnek vidéken az anyakönyvi kivonathoz? 35 hetes kismama

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook