Egyre nő közöttünk a szakadék. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szálláson történt.
A külön ágy, ha máshol alszunk, akkor feltétlenül opció, ha közös a takaró.😅
Értem. Igazad van. Jogosan reagáltál.
Szuper, ha veled még soha nem fordult elő, hogy felcseréltél 2 betűt.
Keresd úgy, hogy hahstag vagy hessteg.
Bocs, de gondoltam ha már tanácsot adsz, akkor az legyen helyesen leírva.
Csak erre reagáltam.
az általad írt szó helytelen.
így van jól írva: h-a-s-h-t-a-g
Angol szó
Úgy ám! Feszültségmentes éjszaka - külön hálószoba.
Nálunk bevált.
Én mindjárt átvittem átvitt értelembe azt a matracot. :-)
Azért nem voltam hajlandó szó szerint értelmezni, mert a a rövidke szövegben (egyre nő közöttünk a szakadék) nyoma sem volt semmiféle "ágybetét"-nek. :-)
Bizony, még azzal az illetővel is keletkezhetnek oktalan feszültségek a közös hálószoba miatt, akit egyébként szeret az ember. Horkolás, - a forgolódás miatti matrachullámzás löketek stb., - jaj, borzasztó. :-) Jobb azt elkerülni. Nem adni lehetőséget a szakadék keletkezésének. :-)
De bizony, ott van még a "matrac". Nézd csak meg az eredeti vallomást, akkor látod majd.
A vallomás átment fórumba, itt már tényleg nem látható.
A szakadékot pedig nem vettem szó szerint. Azt, hogy végül is a vallomástevő mire gondolt pontosan, azt csak találgatni lehet.
Egy biztos: engem a külön "matrac" sok bosszúságtól mentett meg. A külön hálószoba áldás. Engem konkrétan a horkolás zavart. Az hozott volna csak igazi szakadékot, ha dupla ágyon, egy matracon kellett volna aludnom "őhorkolóművészével".
Először én is láttam a hesteg matracot, de azóta már e is tűnt. Én azt valahogy eleve tévedésnek vettem. :-)
A házastársak külön hálószobája az szerintem sem jelent "szakadék"-ot, pusztán csak praktikus megoldás kényelmi szempontból. Nem kell mindig, minden tekintetben mindenáron alkalmazkodni egymáshoz. Sőt.
Szerintem is.
Világ legjobb dolga, hogy nem tutul a fülembe olyan tv-csatorna, amit nem akarok. Olvasok, netezek, vagy mást nézek. Éjjel nincs forgolódás, fűrészelés, matrac hullámzás. Reggel ott folytatjuk, ahol tegnap abbahagytuk.
A "#matracok"-ból én úgy értelmeztem hogy a matrac szélek között van a szakadék, gondolom öregszenek a matracok. De hát ki mire gondol.
Köztem és férjem között ehhez képest Marianna-árok van, hazai terepen külön háló, de idegenben is erre törekszünk ha lehet. A kapcsolatunk ettől csak jobb, 2 kipihent boldog ember.
Ó! Köztem és a férjem között már évek óta szakadék van. Már ami az ágymatracokat illeti...
Külön ágyban, sőt külön szobában is alszunk. Nem mindig jó a közös matrac. 🙂
Te pedig konstatálod, hogy a szakadék egyre nagyobb.
Érdekes, hogy erre milyen sok "nem baj" értékelés érkezett, holott két ember elidegenedése, eltávolodása, - az bizony többnyire baj.
Mert a szakadékot maximum csak átugrani lehet, ahhoz viszont igen nagy bátorság, elszánás kell. Ha még egyáltalán átugorható.
Egy idő után már ennek a lehetősége is elvész.
További ajánlott fórumok:
- Ti mit mondanátok neki hogy megértse, hogy most nem lehet több közöttünk?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- A lányom 23 hónapos, közöttünk alszik, van valami tippetek, hogyan szoktassam ki a nagyágyból?
- Van jogász szakember közöttünk?
- Emlékezzünk nagy, magyar színészeinkre, akik már nincsenek közöttünk.
- Van-e közöttünk ügyvéd, aki segítene nekem végrendelettel kapcsolatban?