Egyiptom, hasmenés, ötletek?? (beszélgetős fórum)
Sziasztok,
Gondoltam, hogy leirom a történet végét, hátha egyszer valaki erre téved és segitség lesz neki.
Meggyógyultam :) igazából egyik napról a másikra rendeződött a helyzet. A végén két dolgot tettem: normaflore, napi két szem széntabletta, fermentált zöldségeket ettem és a levüket ittam, c vitamin és elkezdtem újra búzafüvet préselni itthon. Teljesen kiiktattam a tejtermékeket, és gondolom, hogy a szervezetem is odavezényelte a katonákat...
Ha valakinek hasonló egyiptomi vendége van és erre jár, szivesen segitek.
Még egyszer köszönöm a segitségeket!
ohhh....
A jó hir, hogy ti is túl lettetek rajta :)
Köszönöm!!
Sajnos 1 hónap volt.Én mikor haza jöttünk a háziorvosom tanácsára Normaflort ittunk,Clarexet szedtünk,na abból napi 3x2 .2 hétig ,utána csak napi 2.Rengeteg folyadékot ittunk,főleg vizet és colát néha,amiből a szénsavat ki kellett keverni.Na és diéta tej,zsír,füszermentes.
Jobbulást kívánok!
Szia,
Köszönöm a hozzászólásodat!
Mennyi idő alatt lettetek túl rajta? Sajnos már 2,5 hétnél tartok....
Mit utólag, te főokos??
Nem a nyaralás előtt kérdezett.
Szerintem a jövőben ignorálj. Oksi?
Neked is szép hétvégét. :)
Köszönöm szépen!! :)
Hasfogót nem szedtem, a széntablettát is azért hagytam abba, mert akitől végül kaptam Antinalt mondta, hogy azt inkább hagyjam el. Sajnos már 10 napja éldegélt bennem, amikor megkaptam a gyógyszert, igy a kilakoltatás egy kicsit macerásabb.
igen, én is azt gondolom, hogy ezt be lehet nyelni akármennyire is vigyázunk. Egy belgyógyász ismerősömmel beszéltem és ő is azt mondta, amit te irsz, hogy a mi rendszerünk ezt nem tudja kivédeni, mert ismeretlen számára...
Bárhogy össze tudod szedni. Azt mondják nem mindegy hogy milyen általános egészségi állapotban vagy. Bár állítólag az amőba ellen az európai immunrendszer tehetetlen.
Nem kell közvetlenül csapvizet innod, elég ha jégkocka van az italodban, vagy a zöldséget, gyümölcsöt csapvízzel mosták meg és nem hámozod meg evés előtt.
Későn kezdted el szedni azért tart tovább.
Ha rögtön első nap szedted volna akkor azonnal helyreránt. Első nap 4 óránként 2 szem az adag, aztán 3x1 szem, nagyon fontos hogy addig kell szedni amíg teljesen meg nem szűnnek a tünetek és még azután 1-2 napig.
Az Antinal nem antibiotikum hanem széles spektrumú antiszeptikum, azaz fertőtlenítő ugyanis nem csak baktériumok okoznak betegséget, hanem Észak-Afrikában előfordul a Giardia ami egy egysejtű parazita. Sokszor ez utóbbi okozza a megbetegedést ezért nem érnek az itthoni antibiotikumok semmit.
Ezt agyonveri az Antinal csak mivel jóval a tünetek megjelenése után kezdted szedni ezért több idő, mert az amőba jól el tudott szaporodni.
Ha túl vagy ezen akkor célszerű tartani egy pre- és probiotikum kúrát.
Megértem, amit irsz. Sokfélék vagyunk.
Én gyerekkorom óta nagyon szeretem Egyiptomot. Anno majdnem felvételiztem egyiptológia szakra.
Igen, nagyon élveztem :) olyan volt, mint egy időutazás.
Sajnos én azt láttam, hogy akármennyire is vigyáznak az emberek, ez utol tud érni bárkit: gyerekek, családok panaszkodtak, hogy hasmenésük volt. Mi is nagyon figyeltünk: palackozott vizzel mostunk fogat stb...sok évvel ezelőtt 3 hétig voltam Egyiptomban és semmi bajom nem lett.
Persze, ezért is hivtam már többször a háziorvost, de úgy érzem, hogy többet tudnak segiteni olyanok, akik már találkoztak ezzel.
Nem utólag kell okosnak lenni, előre kell gondolkodni.
Mohamedán országba élből nem megyünk.
Egyszer voltam Sztambulban.
Semmi bajom nem lett.
Soha többet, akkor sem.
Más kultúra,mások a szokások.
Mást értenek higiénia alatt.
Nem és nem.
Sajnállak, legalább a többi részét élvezted?
Tartsd be az orvosi utasításokat.
Szia :)
Sikerült Antinalt szereznem :), úgyhogy azzal próbálkozom.
A Bolus adstringens-t ajánlották még az Antinal előtt, de azt végül kihagytam.
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek?
- Epeműtét után van valakinek panasza: Hasmenés? Hányás? Görcs? Ha igen mivel előzitek meg?
- Hetek óta tartó hasmenés, félek!!
- Szerintetek normális az állandó pépes széklet, illetve állandó hasmenés inger ami már egy éve tart?
- Volt valaki mostanában Egyiptomban? Mik a tapasztalataitok?
- Lehet terhesen Egyiptomba utazni? Árthatok vele a babának, ha összeszedek valalmi hasmenéses bacit?