Egyensúlyzavaron mi segít? (beszélgetés)
Nincs mit megköszönjél mert sajnos érdemi segítséget nem tudtam nyújtani.
Azt gondolom, gyógyszert úgy írnak fel, ha tudják, mi okozza a kellemetlen tüneteket.
Amit a 23-asban leírtál, számomra, ha fül-orr-gegész lennék, bizonyára elegendő információ lenne. Valamit elcsesztek a porszívóval. Azon a dobhártyabehúzódáson kellene segíteni. Hát valami eljárás csak van erre...
Voltam fülorrgégesznél, aki egy porszívóval kiporszívózta a füle,et. Azóta van egyensúlyzavarom, nem bírom a hangos hangokat és be van húzódva a dobhártyám.
Ha akkor lett valami az egyensúlyommal, szerintetek arra, hogy lehet rájőnni?
A neurológus hogy tudja megállapítani?
Betahistint próbált valaki?
Köszönöm, kedves vagy.
Ismerem.
De amíg az okot nem ismerik, mire adják a bármilyen gyógyszert?
Precizen fogalmazva az egyensúlyszerv működési zavara miatt. Ami a belső fülben van.
Egy link. Gondolom, a tájékoztatás nem teljes körű:
😆
Mosolyt csaltál az arcomra.
Egyensúlyzavaron mi segít?
Nälam a kapaszkodäs sokat segitett...
Nincs mit... Visszahívott. Évekkel ezelőtt volt ez a probléma. Valami antibiotikumot (tehát baktériumfertőzés volt az ok) kapott, amitől néhány nap alatt helyrejött. Viszont a gyógyszer nevére nem emlékszik.
De amúgy, ha tudnánk is a gyógyszer nevét, minden betegség más. Ugyanazon tünetek esetén is. Illetve minden ember más. Ahogyan ismerem az orvosokat, nem szeretnek a paciensekre hallgatni... Bocsáss meg, ha nem tudok többet mondani.
Volt több vizsgálaton, nem derült ki az oka. Ez a jóindulatú szédülést neurológus mondta. Röhögtem is amikor mondta, mondom mi az, hogy jóindulatú ? Persze értem, hogy nem valami kóros folyamat miatt, csak vicces így.
Hamar segített neki, azt hiszem napi 1 szemet szed reggel. Ha nem veszi be, visszatért a szédülés.
Köszönöm, hogy megkérdezted. A kolleganődnek rögtön segít? Hány nap után erezte a jó hatását?
Neki nem a füléről van a szédülés?
Jaj tényleg, ezek a tornák is jók.
Nekem akkor szokott ilyen szédülés lenni, ha sokáig kell felfelé néznem, pl függönycsere, utána nap szoktam szédülni, baromi rossz.
Ez a torna jó szokott lenni rá, de nem segít rögtön elsőre, párszor meg kell csinálni.
Nem nagyon szoktak válaszolmi. Beszedtem az antibiotiiumot és most várnom kell.
Meg tudodckérdezni a kollégádat, hogy mit szedett?
Neked sikerült meggyógyulni?
Szedtél rá gyógyszert?
Semmi jobb, mint a gyógyulás békésen.
Én tornasz voltam kiskolyokkent. Szőnyeg, gerentasz, ugro. Miután jazzbalettes.
Vagy meggyogulsz, vagy rosszabb lesz.
Én egyszer annyira akartam csinálni, hogy az elindulás előtt behanytam.
Sziasztok!
Egyensúlyzavarom van, kába vagyok. Az orvos azt mondta azért, mert nem jó a nyomás a fülemben. Volt nektek ilyen?
Betahistine, daedalon segített?
További ajánlott fórumok:
- Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt?
- Van-e valakinek iRenew egyensúly karkötője, és mi a tapasztalata?
- Mivel lehet rendbe hozni a bélflóra, bélbacik egyensúlyát?
- Szédülés vagy egyensúlyzavar?:( Bővebben lent írok
- Mit lehet tudni a szervezet savbázis egyensúlyáról?
- Nehéz megtalálni az egyensúlyt...