Egy távkapcsolatnak (Bp - Debrecen) mennyi az esélye hogy beválik? (beszélgetős fórum)
szia!
nekem 2x volt tavkapcsolatom szinten db-bp...
de en ugy vagyok vele h soha tobbet ilyet.. :) igazabol nem a tavolsag miatt lett vege, csak rajottem nem passzolunk.. viszont en olyan ember vagyok, h nekem keves volt az h csak hetvegente talalkozzunk... persze beszeltunk telefonon, msnen naponta de az mas... nemtudom milyen idokozonkent talalkoztok igy..
Próba cseresznye!
1 éve ismerkedtünk meg a neten Győr -Kazincbarcika
Ma már házasok vagyunk:)
Az attól is függ hogy mit szeretnél az élettől.
Várni a királyfit fehér lovon?:)))
221km:)
Ismerős
Mi párommal 3 nap útán össze költöztünk, mert mi nem bírtuk egymás nélkül:)
Sok szerencsét!
A távkapcsolat működik,ha két ember igazán szereti egymást. De ebben az esetben természetesen a vége az lesz,hogy amennyiben lesz rá lehetőségetek, össze fogtok költözni.. Később. Ezt az időt kell kibírni. Bár Te még fiatal vagy, attól még megtalálhattad az igazit, aki nem a lakhelyeden lakik. Ilyen sokszor van, és akkor elkerülhetetlen egy ideig a távkapcsolat. Nehéz, de ha szereted, kibírod,vagy egyikőtök költözik, ha tud..
Sok sikert!!!
(A távkapcsolat nem teljesen őszinte,nyílt szeretettel/ szerelemmel és érzésekkel teljesen elképzelhetetlen szerintem..)
Sokmindentől függ...legfőképp tőletek.:)
Mi nem sokáig birtuk,hogy Apa csak hétvégenként van...(Bp.-Győr)Így kb.:2 év után felköltöztünk miatta Bp-re!:))
További ajánlott fórumok:
- Akik távkapcsolatban élnek
- Hogyan lehet túlélni a távkapcsolatot?
- A távolság megölheti a szerelmet, ha a távkapcsolatban lévő felek "mindegyike" szerelmes?
- Működhet-e a távkapcsolat? Ha igen, meddig?
- Szakítás után működhet egy kapcsolat úgy, ha a szakítás előtt távkapcsolat volt és utána újrakezdenénk, közelebb költözve egymáshoz?
- Hogy lehet túlélni egy távkapcsolatot?