Egy hónappal ezelőtt a menstruációm 4 napot késett, hormonális zavarom van. . akkor most hogy fog megjönni? (tudásbázis)
ticsmo: szerintem irány a nődoki, majd beállítja neked a tabit, ha amiatt nem stimmel
eme: 4 nap késés az semmi emiatt ne stresszelj. legutóbb nekem is annyit késett és még örültem is neki, mert így nem a nyaraláson volt meg. A menzesz egy kiszámíthatatlan jószág, de ha 22 és 35 nap közt jön meg az teljesen normális.
22 éves vagyok, kb 5 éve szedek Lindynette 20 fog. g. tablettát. Eddig semmi panaszom nem volt. Március óta azonban megzavarorott a ciklusom. Áprilisban kimaradt a menstruációm, majd májusban, júniusban rendes időben jelentkezett. A júniusi után 2 héttel rá újra rendes menstruáció jelentkezett ez már július volt. Most augusztusban megint kimaradt a menstruációm. Gyanítom, hogy a gyógyszer miatt van, mert volt mikor egy-egy drazsét kihagytam (mostmár jobban odafigyelek) illetve mikor elcsúszott időben a gyógyszermenetes nap és a menstruációm, volt hogy rövidebb szünetet tartottam mint 7 nap. Ettől lehet ez a "felborulás" most? A párommal kiegészítő védekezést alkalmaztunk már az első "zavar" óta.
Valaki?
én úgy aránylag kitudom számolni meg meg tudom saccolni is
korábban nem hiszem h megjönne...
de az lehet h majd késni fog...
és az ilyen hormonális zavar miatt lehetnek kismama tüneteim?
nincsenek, de érdekel ez a kérdés
Nem akarlak elkeseríteni, de én a mai napig nem tudom kiszámolni, hogy mikor fog megjönni.
Már nem is idegesítem magam rajta, maholnap úgyis utolér a menopauza. :((
Szerintem igen. Ha hormonális zavarod van akkor addig, amíg nem oldódik meg a gond mindig rendszertelen lesz a ciklusod.
De lehet, hogy nem 4 nappal később fog megjönni, hanem hamarabb.
Egy hónappal ezelőtt a menstruációm 4 napot késett, hormonális zavarom van...
elvileg most csütörtökön kellene megjönnie, de ha az előző késett akkor mire számoljak, akkor ez is tolódik 4 nappal?
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- 2 hónappal szülés után ha megjön a menstruáció szabad tampont használni? Vagy még várjak vele?
- Spirál felhelyezése után mennyi idővel kell megjönnie a menstruációnak?
- Goldlily/Silverlily spirál felhelyezése után mennyi idővel kell megjönnie a menstruációnak?
- Túl kevés menstruáció tabletta letétel után 4 hónappal