Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben (beszélgetés)
elég szeles az idő de a hütő már teli fagyival...
itt nem jó az idő hideg szél fuj...unokám nincs jól..
valami forro csoki jobb lenne most..
Szép jó reggelt!:-)
Nekem mind1, hogy tél v. nyár, jégkrém v. fagylalt, vagy forró csoki - köszönöm szépen a kávét!:-)
én még most megetetem az unokámmal..ez nekem nem nehéz ..
Én a fagyit nemszeretem inkább a jégkémet, azt sokkal jobban.
Nekem is van a fagyasztóban, de nem hiszem, hogy az idén még megeszem, mert most is vacakol a torkom.
nekem még van a fagyasztóban ...
jó reggelt gondoltam vagyunk mi páran kiszámíthatatlanok kik itt is irunk..
olyan jó hogy csak kattantunk és meleg van.. mikor én gyerek voltam ez milyen komplikált volt, de mikor vegyes kazánnal fütöttünk is sokkalta nehezebb..ma szinte összehasonlithatattlanul jobb a helyzet...
Most 1 fagyi? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, majd tavasszal, addig még sokat kell fűteni - igyunk inkább forró csokit!:)
milyen jó volt és jó lenne...
talán ezen az összel utoljára
dukálhat, csak ha kérhetném jó sok
54 éves ember még nem lehet öreg, 65 év a nyugdíjkorhatár - az én férjem is asztmás.:(
Ha forralt bort kérsz, ahhoz zsíroskenyér lilahagymával dukál.XD
-------
Fagyi helyett itt a gesztenyepüré szezon.:P
sajnos én soha nem iszom szeszt de bor ha nem is forralt mindig van...itthon és a lassunak mondott kiszolgálás itt nem igaz sok kéz van ki adni tudja..
mondom én ,hogy lassú a kiszolgálás, forralt bor van?
lassan ez idejét multa.. bennt fütsünk és semmivel ne hütsünk..
jégkréééééém??? kérem a panaszkönyvet!!!!
hahó, itt lehet fagyit kapni??? most jöhetne egy csoki-vanília mix sok tejszínhabbal:)
ez még ma jó lehet itt,télen kevésbé...
hát együnk még egyet valaki csak ide téved
lányok hogy kell betüt nagyitani sor közben
hát nálunk nincs, este majd meg fagytam, ha betudtam volna futeni a panelba biztosan megteszem...:)
További ajánlott fórumok: