Egy éves babátok hányszor szopizik még és miket eszik? (tudásbázis kérdés)
7. misz
2010. aug. 15. 22:41
Az én kisfiam már csak elalváshoz igényli a szopit.
Napközben Jana vizet meg teát szokott inni.
Enni majdcsak mindent eszik, amit mi.
6. Danica16 (válaszként erre: 3. - MANCIKA123)
2010. aug. 15. 20:40
Júni 28-án szintén a máv-ban :)
Ásványvizet kap ő is, alacsony ásványanyag-tartalmút.
5. babszibobó
2010. aug. 15. 15:04
Szia! Az én babám csak hét hónapig szopizott, de egy nagyon kedves ismerősöm babája most 15 hónaposan hagyta abba!Ők már csak reggel és este szopiztak, a végén már csak reggel!Mellette a baba minden, persze korának megfelelőt ételt kapott.
Tisztított vizet és bubimentes ásványvizet, vagy babavizet használok!
4. Nikyci
2010. aug. 14. 20:29
Nekem már nem szopizik és mindent eszik.2-3iszik tápszer meg tejet felforralva.Tejet ugy 15 honapos korátol kap.Bubi mentes vizet adok neki.Én csap vizet sose adnák.
3. MANCIKA123
2010. aug. 14. 18:44
Köszi a válaszodat.csapvizet adsz neki inni?én ég nem mertem neki azt adni igy ásványvizet adok neki.
Amugy a te babád mikor született?AZ enyém agusztus 24.-én a mávban.
2. Danica16
2010. aug. 14. 18:30
Kb 3-4szer szopik, vagy többször, minden alváshoz is. Enni eszik szinte mindent, amit mi is, kb 2-3szor azt is. Mellette vizet iszik, meg betakarít a bátyja után :p :D
1. MANCIKA123
2010. aug. 14. 18:21
Egy éves babátok hányszor szopizik még és miket eszik?
További ajánlott fórumok:
- 3 hónapos babátok mennyit eszik és alszik?
- Hány óránként eszik a ti babátok?
- A ti 10 hetes babátok mennyit eszik alszik? Hogyan viszitek sétálni, hogy viselkedik egyáltalán?
- 3 hónapos babátok mennyi ideig szopik, kb. mennyiket eszik és milyen gyakorisággal?
- A ti 8 hós kisbabátok hányszor szopizik egy nap? Hányszor kap emellett enni, inni?
- Kisfam 3 hónapos, sajnos már nem szopizik, csak tápszert eszik. Mikortól kezdhetek neki adni pépes ételt?