Egy elkeseredett leányzó:( (beszélgetés)
Miért van az hogy a barátom, mikor még alig van bent kb 2-3 perce a pénisze már rögtön elmegy?! Mennyen el orvoshoz, vagy mit kell ilyenkor alkalmazni?
ÍRJA MEG NEKEM VALAKI, MERT MÁR NEM BÍROM ÍGY TOVÁBB! :(
köszi előre is!
Örülök, hogy megoldódott a problémád...
Minden szépet Neked!
Az a baj h túlzottan rástresszeltek erre az ügyre,de azért azt is tudni kell h a kapcsolat elején nem megy a szex 1-2-3 óráig.. naon ritka az olyan sztem amikor a pasi annyira vissza tudja tartani.
Krémek meg ilyen olyan kencék...sztem ez meg csak pénzkidobás...nézzük mi lessz ha még együtt lessztek 5 évig?!:) állandóan kencézgetni fogja magát,mert anélkül nem birja 10 percnél tovább?!:)
te vagy neki az első,ilyen téren?
Köszönöm Bucóka a segítséget!Nem tudom sztem valamit fiúval kellene kezdeni állítólag van egy krém ami elérzésteleníti, vettünk is de semmi :S akkor azt is olvasta már hogy ha nem adjuk fel egyszer csak el fog múlni neki ez az egész! DE pff eddig még semmi változás..:S nagyon rossz :(
Segítsen az akinek van ilyen problémája még!!!
Azért baj szerencsére nincs.:)
Én mondjuk ha ilyen helyzetbe lennék,akkor úgy csinálnám a párommal,hogy rövidebb legyen az előjáték a megszokottnál,és amikor "megálltok" akkor ő nyugodtan csinálhatja neked kézzel vagy orálisan,és akkor a te orgazmusodhoz jutásod nem kerül veszélybe..ő meg pihen.:) Jobban hirtelen nem tudok,de sokaknak vannak ilyen problémái.:S:)
Lehet h más tud majd vmi okosabb tanácsot adni.:)
Sziasztok!
Barátommal már kb 3-4 hónapja h nemi életet élünk!
De akadt egy kis bökkenő már az ELEJÉN!
Az első 10 alkalomnál nem is merte közölni velem csak rá egy hónapra h ő az első 10 alkalomnál már amikor belém rakta RÖGTÖN ELÉLVEZETT!
Mi a baj??
Mit lehet tenni?
Most már h tudok róla 3 hónapja a fiúm bajáról próbálunk tenni ellene v. mit, de így sem a legjobb kb 10 perc után meg kell állni különben elmegy:S=( és ha megállunk így nekem sem jó:S=(
SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGEM! TANÁCSOKAT KÉREK!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
9 hónap volt tegnap.:)
Nemigazán birtuk ezt a szünetet,tegnap nagyhirtelen egy probléma kapcsán átjött..és úgy döntöttem, h kezdjük el megint,vagyis inkább folytassuk ott ahol abbahagytuk. :)
Hmmm.. ilyen egyszerű lenne.
Szeretem... a megcsalás nagy hiba volt.
Mindig is nagy tűzzel szerettük egymást,az életünket oda adtuk / adnánk a másikért.
Semmi szakitásra utaló jel nem volt,nem veszekedtünk szite sose,max kis apróságokon,de ki nem veszekszik a párjával?!
Azt nem irtam le,mert nem tartottam fontosnak,hogy amiota elkezdődött ez a bizonytalanságos dolog,OK NÉLKÜL!!
Az az a pont volt,amikor elkezdtem abbahagyni a hangulatjavitó gyógyszerem,amit a (volt) betegségemre szedtem,és mivel sose szedtem még ilyet,ezért nem tudom, h lehet-eez a hatása?!
Persze nem az h emiatt csaltam meg,hanem a hiányérzet.
Kedves Bucóka
Többet ér egy ne sértsd meg, mint ezer bocsánatkérés. Ha már rossz fát tettél a tűzre, miért kell azt világgá kikiabálni. Ami megtörtént, megtörtént. Elfeledve nem lesz ez neked nagyon sokáig, csak lassan háttérbe szorul. A barátod szívébe beletörted a tövist, és az addig nem esik ki belőle, amíg ő is elkövet egy hasonló félrelépést. Azután másként értelmezi a te botlásodat. Reménykedj benne, hogy ő nem lesz olyan fenemód őszinte, hogy elmondja neked, mert ha megteszi, elkezdődik a sárdobálás egymásra. Mint írod, ok a félrelépésedre az volt, hogy próbára tetted magad. Népi bölcsesség: asszonyt és cserépkorsót ne tégy próbára, mert megbánod. Érezted, hogy a kapcsolatotok ellaposodik. Valamit akartál. Minden kapcsolat ellaposodik, többé – kevésbé. Egy idő után valamennyire kiismerjük párunkat, de nem cseréljük le. Ezt írtad a párodról: Ő egy nagyon jó ember, nem ilyet érdemel mint én. Milyen is vagy te? Az említettek szerint Ő értékesebb mint te. Két lehetőséged van: 1. Elfogadod értékeivel együtt, ugyanis a döntést rád bízta. 2. Addig lelkizel, ameddig őt is kikészíted, azután odébáll(sz). Amennyiben ezt a fiút meg akarod tartani, menj hozzá feleségül. Azzal bebizonyítod, hogy csakis Őt akarod. A férfiak nem igazán szeretik, hogy a kedvesüknek álljon készen egy B. terv.
További ajánlott fórumok:
- Végkép elkeseredve, avagy hogyan tovább a nehézségekből
- Teljesen elkeseredett vagyok, mert a párom mindenképpen azt...
- Annyira ideges és elkeseredett vagyok. Muszáj kiírnom magambol. :((
- Tanácstalan vagyok és elkeseredett
- Végső elkeseredésemben írok...
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.