Egy csalódott anya (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy csalódott anya
megérkezett a friss cikkem. ez a címe itt tudjátok elolvasni:
Egy megalázott és meggyötört szerelmi válság
Sziasztok.
Köszönöm szépe mindenkinek, Katának is a sok sok segítséget.
Igen ahogy Kata írta bekerültünk az álomépítőkbe. egyelőre még nem látom az alagút végét mert hiába kaptam egy nagyon szép lakást tele mindennel de az adósságaim a nyakamon maradtak plusz most a megnövekedett rezsi is rá. De hiszem hogy jobb lesz mert a gyerekek élvezik a lakást és én is és ez már egy jó dolog plusz nemsoká visszamegyek dolgozni is.
az időpont nem október 22 hanem 25. remélem nem égünk nagyot.
nagyon örülök neki, hogy jó hírt hallok :)
sok boldogságot :)
Ok.
Nagyon rendes tőled,hogy próbáltál neki segíteni!
Reméljük innentől boldog élete lesz a gyerekekkel!
amint lesz időm leírom cikkbe, mert most a fiúk mellett nem tudok itt ülni és írogatni. De megígérem majd leírom. Egyenlőre csak tudatni szerettem volna mindenkivel, hogy történt egy nagyon csúnya eset.
Anyuka5 pedig jól van. A nagy meglepetés amiben részesült az az volt, hogy bekerült a viasat álomépítők műsorában. Nagyon köszöni mindenkinek aki itt segített neki. Akit érdekel nézze meg őt okt. 22-én este 9:30-kor. Ő az akiről ez a cikk szólt. akit elhagyott a férje aki egyedül maradt. Nem mondom, hogy minden rózsás most nála, de nem írhatok többet mert a tv nem engedi míg nem volt meg az adás.
És egy újabb történet. Ha lesz időm megírom cikként is.
Kedves itt lévő anyukák, apukák és mindenki! A barátnőm nagy bajban van. Én sajnos nem tudok rajta segíteni maximum jó tanáccsal és néhány játékkal a gyerekeknek. Kilakoltatták őket és most anyaotthonba került. Minimális GYED-e van + a családi pótlék. A férje elhagyta, de ez jobb is így egyedül maradt. Önkormányzati lakásban élt, de mivel nem tudta fizetni a rezsit + a bérleti díjat kitették. Nagyon megdöbbentem mikor megtudtam. Kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen neki. Ruhákra lenne szükség a gyerekeknek főleg. 2 fiú 1 lány. A kisfiú 2 éves, a másik kisfiú 4 éves és a kislány 10 éves. Játékok, ruhák, pelenka, élelmiszer lenne a legfontosabb. De ha valaki fel tud neki ajánlani bármit kérem írjon. Bármit is ajánlanátok azt csak nekem tudjátok küldeni és én átadni neki, mert az anyaotthon címét nem adhatom ki a brutális apa miatt. Bennem pedig bízhattok, azt hiszem elégszer bizonyítottam már.
A pasas pont ugyanolyan, mint volt mindig is :O))
Az új feleség nemsokára itt lesz a fórumon, hogy mennyire szemét ember a férje :))))))
anyuka 5 élete a mai nappal teljesen megváltozott. Majd ír, hogy mi történt velük. Hála az égnek egy hatalmas ölelést kaptak odafentről. De történt más is
A kedves férje időközben elvette a csajt akivel megcsalta és mit ad Isten a csaj novemberbe szüli a közös gyereküket. Most mondjátok meg normális ez a pasas? És a csaj?
lac70
hihi, te is jó friss vagy. Én is itt ülök már egy órája :-)
Szia!
Megpróbálok beszélni a volt feleségemmel. Bár szeret üzletelni, de 3 gyerek mellett csak akad ez-az. :))
sziasztok.
hát elkezdődött a suli. Köszönöm azoknak akik segítettek elindítani a gyerekeimet azaz segítettek a beiskolázásra.
köszönöm.
bolyh=tuttifrutti=szószóló
Kreatív :O)