Egy bizonyos kor után a szüzesség ha már nem jelent számomra semmit az baj? (beszélgetés)
Dehogy rossz.
Olyan ez, mit a bárányhimlő, jobb ha túlesel rajta. Nem olyan fantasztikus dolog, később viszont jó eséllyel szuper is lehet.
Nem mindegy, hogy hány évvel ezelőtt múltál 20.
Én pl ismerek olyan bő 50-es óvónénit, aki még soha, senkivel...
Nem tesz jót az egészségnek, az már biztos:/
Ja, még a pontosítás kedvéért hozzátenném, hogy ez nem volt szerelem, ő nem volt lelki társ. Szóval, kedves fórumindító, szerintem nem feltétlenül kell arra várni.
Majd aztán lesz a lelki társad, a szerelmed más, a többedik az életedben. (pl. nekem a férjem a másik felem lelkileg is). Na de csak nem vártam rá 30 éves koromig szexuálisan, mint első partnerre.
Én anno (93-ban) 23 elmúltam, és még nem volt komoly kapcsolatom.
Én sem misztifikáltam túl a dolgot. Igen, megvolt a vonzalom, megvolt a kémia. Megvoltak a díszletek (gyertyafényes vacsora, esti séta, az ő lakása stb). 10 évvel idősebb volt nálam, tudta a dolgát.
Nem bántam meg, bár végül nem ő lett az életem párja, de utána már bátrabb voltam szexuális téren.
Te tudod!
Szerintem az "okosok" is úgy alkották meg az "okosságukat",hogy tanácsot adjanak a tapasztalatukkal a tapasztalatlanoknak.
További ajánlott fórumok:
- Hol és hogyan vesztetted el a szüzességedet?
- Szerelemből vagy kalandvágyból vesztetted el szűzességed?
- Randin a volt barátnő emlegetése. Csak számomra jelent rosszat?
- Mit jelent az, hogy egy terrorszervezet "magara vallal" egy bizonyos esemenyt? Ha o a tettes, akkor nem buntethetik meg erte?
- Mit jelent számomra a biztonság
- Lombik programnál az a bizonyos, előjegyzés a recepciónál már a lombikot jelenti vagy a stimu kezdetét?