Mit jelent számomra a biztonság (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit jelent számomra a biztonság
Kedves Laura!
Jó volt olvasni az elmélkedésed. Addig amíg el nem döntötted, hogy otthon akarsz szülni, nagyon drukkoltam, hogy ez legyen a döntésed. Jó volt csatlakozni ahogy befelé figyelve kerested a legbiztonságosabbat. Én a napokban fogok szülni és kórházban. Én is megrágtam az otthon szülés lehetőségét, de én a kórház mellett döntöttem. Úgy éreztem, hogy a kórházas "időszakod" nem belső, hanem inkább külső kényszer hatására volt. Mi a férjemmel viszont úgy éreztük, hogy a kórház a várandóság idején nagyobb biztonságot ad és szülésnél is inkább segítség . Most hogy megismertem az eddig csak elképzelt kórházi protokollt és "biztonságot" tudom, hogy ezt tudva máshogy döntöttem volna, de ehhez meg kellett tapasztalnom. A következő babánkat itthon szeretném világra hozni. Azért nem vagyok kétségbe esve, mert olyan doktornőm van aki hagy minket természetes ütemben haladni és ott lesz velünk egy dúla is a bababarát kórházban.
Ugrás a teljes írásra: Mit jelent számomra a biztonság
További ajánlott fórumok:
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Randin a volt barátnő emlegetése. Csak számomra jelent rosszat?
- Számodra mit jelent a biztonság?
- Mit jelent az hogy lejárt a biztonsági időkorlát az iwiwen? Miért nem enged belépni?
- Futanet-BSI virtuális futás -> online biztonságos jelentkezni?