Egész nap gyöngének, fáradtnak érzem magam mit tudnátok javasolni? (tudásbázis kérdés)
eszel rendesen, zöldséget, gyümölcsöt?
próbáld ki magnézium pezsgő tablettát,1gyet pár napig 2x
menj ki a szabadba és gyönyörködj a természetbe, lásd meg a szépet az erőt és energiát, és töltögy fel...
beszélgess valakivel akivel tudsz...
beszéld ki magadból a problémákat, feszültséget
olvass p: a karmának nincs humorérzéke c. könyvet
nézz meg egy vigjátékot nevess sokat
reggel ébredéskor még az ágyban mondj köszönetet mindazért amid van, sorolj fel 50 dolgot amiért hálás lehetsz...
kicsit tornázz minden nap
hát kb én ennyit javaslok
legyen széééép napod
Szia!
1. Megfelelő folyadékbevitel, könnyű, nári ételek (gyümölcs, saláta) és könnyű, élményszerű testmozgás (ha lehet, akkor olyanok társáságában, akikkel jó érzed magad). - Kikapcsolódás, ami eltereli egy kicsit a figyelmed a mindennapok gondjairól, és élénkít.
2. Ha ez nem segít, akkor a kávéval is csak áltatod magad, és esetleg érdemes lehet orvoshoz fordulni.
Tavaszi fáradtság vagy alacsony vérnyomás ?
Iszol elegendő kávét ? Ezt azért irom, mert engem észhez szokott téríteni.
Frontok jönnek mennek..megterhelő!
Vitamin, sok víz és pihenés!
Szia!
Pajzsmirigyeddel mi újság?
Alulműködésnél van ilyen.
oxigénes víz, és/vagy több vitamin, és/vagy több mozgás(kis ideig tartó)
hát nagyjából ennyi így elsőre, persze nyilván nagyon sok minden okozhatja ezeket a tüneteket.
nálam bevált a víz is, a vitaminkúra is, mozogni mindig mozgok, de az is jót tesz, annak aki pl sokat ül egy helyben.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Mit tegyek, ha allandoan faradtnak erzem magam?
- Ki mit tudna javasolni a megtermékenyülés nagyobb valószínüsége érdekében...?
- Három hónapja szedek antidepresszánst és Xanaxot, azóta örökké fáradtnak érzem magam, ez normális?
- Egész nap reszket a gyomrom, erősen ver a szívem, reszket a kezem, rossz a közérzetem és fáradtnak érzem magamat...Mitől lehet ez?