Édes krumplicska recept


25 dkg héjjában főtt burgonya
25 dkg háztartási keksz
12 dkg darált dió vagy mandula vagy kesudió
25 dkg porcukor
2 e.k. kakaópor
2 e.k. rum
1 tojás sárgája
2 dl fekete kávé
fél reszelt citrom vagy narancs héjja
Az Édes krumplicska elkészítési módja:
A burgonyát áttörjük a kekszet lereszeljük és a többi hozzávalóval alaposan elkeverjük. Kis gombócokat készítünk és cukrozott kakaóban megforgatjuk, egy kis időre hűtőbe tesszük
Cukor helyett bármilyen édesítőszer oldjunk fel a kávéban
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Krisztinika, 2007. aug. 31. 08:37
Az Édes krumplicska elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.