Édes hármas? (beszélgetés)
remélem mert ez már fuu kiakaszt
Igen, ebben sajnos igazad van.
De akkor mit fogsz tenni? Mit vársz tőlünk?Megerősítést, tanácsokat? Sajnos a döntő lépést Neked kell megtenned.Vagy maradsz ebben a helyzetben, vagy kilépsz belőle.Amit persze nagyon könnyű leírni, dönteni annál nehezebb.
Hát...az enyém sajnos nem.:) Nálunk a mániákus Én vagyok.:)Az sem jobb ha még a zokniját is utána kell kivinni a szennyesbe.:)
Már találkoztam ilyen fórummal:)
Az én párom legfőbb rossztulajdonsága, hogy állandóan rendet rak.
Hidd el, ez is nagyon borzasztó bír néha lenni :)
:)
Tulajdonképpen ez elég szubjekzív, hogy kinek mi az elviselhetettlen. Ugyanis ha Te leírnád a párodnak a csak a rossz tulajdonságait, valószínűleg más nők is azt fogják írni: " Azonnal hagyd el!" :) És persze ez mindenkire igaz. Ha Én is leírnám a párom rossz tulajdonságait, valószínűleg Én is ezt a tanácsot kapnám, pedig biztosan külömböznek a Te párod és az Én párom rossz tulajdonságai. Egyébként ez megér egy fórumot: " Írd le a párod számodra leg zavaróbb rossz tulajdonságát, és amit a legjobban szeretsz benne " ( persze egymás párjának véleményezése nélkül, csak mindenki a rá vonatkozó 2 mondatot.) :)
Tulajdonképpen teljesen igazad van:)
De azok a tulajdonságok é megnyilvánulások amit a párjáról írt, azok a nők 99%-ának hosszabb távon elviselhetetlenek.
Én sem akarnám őt befolyásolni, de akkor sem írhatok mást, csak azt, hogy meneküljön egy ilyen kapcsolatból. Ezzel nem azt mondom, hogy válassza azt a bizonyos 3.-at.
Tudom, nem vagyok egy párterapeuta alkat:P
Próbálom nem túlkomplikálni, csak befolyásolni sem szeretném a döntésében. Tanácsot kért....de azt mondani, hogy : " Hagyd ott és lépj le a másikkal ." vagy hogy: " Ne hagyd el, mert nem is ismered még a másikat " szerintem nem segítség neki.
Akkor miért nem léptél már akkor? Miért most lennél elég határozott az elhagyásához? ( nem megbántani akarlak, csak attól próbállak óva inteni, hogy egy másik férfi miatt esetleg elhamarkodott döntést hozz ). Kérdezzd meg magadtól, hogy: " Mióta gondolkodom az elhagyásán?" " Mióta látom benne a hibáit? "
Ne érts félre, Én nem mondom hogy ne hagyd el, és azt se hogy hagyd. Nem akalak befolyásolni a döntésben, mert a Te életed. Csak a tisztánlátásban próbálok segíteni és a mérlegelésben, hogy biztosan a számodra megfelelő döntést hozd.:)
ezt már jo idelye látom benne h ilyen,már akkor észrevettem mikor ezt a másik férfit nem ismertem.
ilyen esetben gondolod h a rendőrség csinálna is valamit?nemakarom kiröhögtetni magam ha csak egy mód van rá.a rendőrök nem csinálnának semmit. az egyik ismerősömet a férje szanaszét verte kihivták a rendőrséget a rendörök megnézték a csajt és ezt mondták feljelentheti a férjét de többet nem tudnak csinálni mivel nem folyt vér...! ennyi ha ilyennel nem törödnek gondolod h majd azon fognak aggodni h 1 pár összeveszett:)
Kicsit talán túlkomplikálod:)
Itt egy mindössze hoszonéves fiatal lányról van szó, aki 2 éve él együtt a párjával, nem pedig 20 éve, és nincs gyerekük sem. (gondolom én:P)
Szerintem nem mindegy ha egy fontos döntésről van szó. Ugyanis az ember hajlamos elővenni a másik rossz tulajdonságait, vagy az ellene elkövetett rossz dolgokat ( ami lássuk be, mindenkinek van, csak talán más formában )ha éppen azzal a lelkiismeretét meg tudja nyugtattni. Vagyis: okot talál pillanatnyilag, hogy miért csalom meg a párom. Holott szerintem ha valaki megcsaláson gondolkodik, akkor saját magát tegye mérlegre és ne a párját. Egyébként írtam lentebb egy hozzászólást, hogy hogyan is tudná Ő ezt tisztábban látni. Elvégre mi nem ismerjük egyik oldalt sem személyesen, és a fórumot is csak az egyik oldal indította...és nem vagyoni vagy jogi kérdésekről.
Ne, ez szerintem tökmindegy. A lényeg, hogy végre látja, vagy legalábbis dereng valami:)
Az tuti! Bár én soha nem lennék ügyvéd. Ahhoz gyomor kell!
Itt azért van egy fontos kérdés: Mióta zavar hogy ilyen a párod? Mert ha " Rómeó " belépése óta látod a párodban a rossz dolgokat, akkor talán mélyebben el kéne gondolkodni. Vagy már a másik pasi előtt is így megfogalmazódtak benned a párod rossz tulajdonságai?
naaaaaaaaaaa
Tudom,hogy egy jó ügyvéd csodákra képes
nem házasságról írtam, hanem élettársi kapcsolatról de mindegy is, mert nem vagyok jogász
Ez sem teljesen így van. Mint jogász, állíthatom, hogy mindenre van kiskapu csak meg kell találni. És merni kell megtalálni!
Van hová költöznöd, mint írtad, akkor hajrá.Ez a pasi zsarol téged!!
Lehet, hogy a munkatársad, csak azért nem mer lépni feléd, mert tudja, hogy egy oroszlán védelmez...
Nem akar ő neked bajt. Hagyd a fenébe az egészet és lépj le, mielőtt még ennél jobban elfajulnának a dolgok.Én a zárcserénél kihívtam volna a rendőrséget, magyarázza meg ő nekik, hogy miért is zárt ki a lakásból.
Húúú ezen most jól felhúztam magam.
Igen tudom, de nem reménytelen az eset. Elvileg nem teheti ki az utcára
Az istenért. Ne totojázz, hanem meneküljél!!
Adom ezt a tanácsot a legjobb indulattal, még úgy is, hogy semmit sem tudok rólatok, mert ha csak a fele is igaz annak amit írsz (tudod, mindig hallgasd meg a másik felet is:)), már az is bőven sok.
Valódi elkényeztetett seggfej! Szerintem menekülj!
Ezt kimásolatam
Tudom, hogy semmit se ér az x év házasság, ha nem közös vagyonból lett véve a lakás.
Hát a törvényes öröklés nem említi az élettársat az biztos!
hát igen ez nehéz helyzet.inkább azon van itt a hangsúly h a tulajdonaként kezel akinek semmi beleszólási joga nincs. ő persze mindennap elmegy sörözni a haverjaival, kosarazni, egyéb helyekre elmennek. mikor mondom neki h nem mehetsz sehova mert te se engedsz sehova a válasz mindig ugyanaz: te ne szolj már bele az én dolgaimba majd én eldöntöm h hova megyek és hova nem.ki vagyok én h megtiltom h ő nem mehet el. hozzáteszem ő anyuci egyszem kisfia akit persze elkényeztettek ám elég rendesen. ugy ki volt nyalva a segge mint annak a rendje de még amai napig is. olyan dolgokat eltűrtek neki a szülei amit nemhiszem h elkellett volna türni.ugy nevelték h az egyszem kisfiuk az egyetlen a tökéletes a sebezhetetlen a megsérthetetlen ő legjobb mindenben és minden ugy tökéletes ahogy van ha ő csinálja.
Ez mind igaz, amit leírtál. De azért ne felejtsd el, hogy a magyar jog polgárjogi társaságként kezeli az élettársi kapcsolatot. Közel sincs annyira szabályozva, mint a házastársi kapcsolat.
Te ezt tapasztalatból tudod, vagy csak kimásoltad az információak valahonnan?
Mert én az ismerősöm kárán konkrétan tudom, hogy 25 évi élettásri kapcsolat szert sem ért, mikor meghalt az a fél, akinek a nevén a lakás volt.
Ennyit a családi viszonylatokról és a jogrendszerünkről.
További ajánlott fórumok: