Eddig se voltak a kedvenceim, de mostanra rühellem a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A tehetségkutatóban se az számít hogy ki a tehetséges, hanem hogy ki hozza a nézettséget és kit szeretünk.
Ha a taknyát szívja az se baj, mert legalább "mókás" és nézik.
Kellenek a "furi" egyéniségek. :(
oroszoktól tanult valami számsort"
Grabovoj.
Köszönöm, a cica gyógyító hatásáról én is tudok, nekem is volt cicám. Tudom, mindennek van gyógyító hatása ami derűssé tesz.
Aki imádkozik, összpontosítja a figyelmét egy dologra, minden mást kikapcsol, ettől meditatív állapotba kerül. Ennek is gyógyító hatása van, és amit tanulok, annak is. E mellett természetesen megnézem a tévében azt ami érdekel, bár egyre kevesebb ilyen van az ingyenes csatornákon. Viszont most a csikung érdekel mindek előtt. Főleg mióta elkezdtem érezni a hatását, le sem lehet pattintani róla.
" Ritkán van időm a lazább, derűsebb műsorokra."
Pedig azok is gyógyítólag hathatnak, ha tetszenek.
Biztos tudod, hogy azoknak az embereknek a vérnyomása csökken, akiknek a kezében cica van.
Az USA hadsereg is felhasználja a cica dorombolási frekvenciáját a katonák ellazításában.
Vagy a hívők, akik igazán hisznek, ima közben csökken a vérnyomásuk, az agyuk is átkapcsol teljesen más állapotra.
Tehát, ha tetszik egy műsor, tedd szabaddá magad, mert az is lehet gyógyító hatással Rád.
Részben, kiveti magából őket az az orvostársadalom, akik csak a medicinában (gyógyszerekben) hisznek.
Még azt sem mondom, hogy anyagilag, inkább ezt verik a fejükbe, és szent meggyőződésük, hogy a gyógyszerek által lehet csak meggyógyulni, magukon is azt alkalmazzák.
Egyik rokonom, mindenféle tanfolyamra jár, ahol gyógyítást "tanul".
Na, az meg átesett a ló túloldalára.
Ezek a tanfolyamok iszonyatos összegekbe kerülnek. Általában külföldi "gyógyítók" oktatnak.
A "diploma" milliós összegekbe is kerülhet.
Én szerettem ezt a rokont, de megundorodtam tőle.
Rákosokat is kezelt, és volt képe elvenni azoktól is a pénzt, aki elhunyt.
Persze neki ez szent meggyőződése lett, hogy ő segít. Már odáig jutott, hogy oroszoktól tanult valami számsort, hogy ne kérdezd hogyan, de kinő a fog. Ott adtam fel vele.
Még amikor a Német medicináról tanult azt érdeklődve olvastam, tanulmányoztam én is, de aztán átment az egész kuruzslásba.
Van rengeteg csodagyógyszer külföldről, hááát mindent kételkedve fogadok már. Minden a pénzről szól sokaknál.
A Dancing With the stars nekem is tetszik, de én se nézem mindig. Az is természetes hogy mindenkinek más tetszik.
Lehet hogy én azért vagyok az egészségmegőrzésre és az öngyógyításra kiélezve, mert meg akarom állítani ezt a felgyorsult lepukkanást, amiben újabban részem van. Ez által minden módszer érdekel amit képes vagyok elsajátítani. Sok mindenen sikerült már javítani, és vannak módszerek amiket tanulok. A tévében is szíven néznék akár Dr. Tóth-ot vagy más orvost aki tanítana.
Mit tegyek? Nekem ezt dobta gép. Ritkán van időm a lazább, derűsebb műsorokra. Bár én a tanulással is jól szórakozok. 😉😀
Igen, volt neki is műsora kis ideig.
Ő egy nagy tudású ember, ezért igen drága is. Az olyan orvosok kis hazánkban akik tudnak vagy hajlandók egészséggel kapcsolatos hasznos tanácsokkal szolgálni, nem teszik ingyen a tévében, esetleg érintőlegesen. A youtubeon szintén nem találok olyan orvost, akinek a tanácsát követve gyógyulhatnék. Ellenben vannak más nemzetiségűek akik örömmel osztják meg tudásukat és a legapróbb részletességig elmagyarázzák mit hogyan érdemes csinálni.
A magyaroknál nagy úr az irigység is. Nehogy attól gyógyulj már amit én pénzért tanultam meg!
Mi lenne a gyógyszer gyàrakkal ha mindenki önmagát gyógyítanà?
Az ötlet jó,de nem meg valósítható. Nem lenne rá engedély.
Igen, van igazság abban, amit írsz. De ezek, amiket említesz, ezek a műsorok nem a tehetségkutató kategória. Inkább az ismeretterjesztő kategóriába sorolnám.
Egyébként tényleg mindenkit más érdekel, és más-más szórakoztat. Különbözők az igényeink.
Tegnap néztem a Dancing With the stars-t. Ha úgy vesszük, ez is egyfajta tehetségkutató. Mivel kifejezetten szeretem a táncot, szívesen nézem. Nem minden részt láttam, nem is annyira fontos, hogy újranézzem. Viszont némelyik tánc magával ragad.
Az énekes tehetségkutatókkal már fenntartásokkal vagyok. Ott tényleg sok a bunda. Azzal együtt szeretnék úgy énekelni, mint némelyik versenyző.
A témafelvetéssel kapcsolatban pedig: nézzen mindenki olyan műsort, ami tetszik neki. Ami nem tetszik, nem kell nézni - ilyen egyszerű a képlet.
Én abban gondolom színvonalalattinak a tehetségkutatókat, hogy nem olyan dologban keresik a tehetséget amiből a néző profitálhat. Kifejezetten a szórakozást célozzák meg.
Indíthatnának pl. arról tehetségkutatást, hogy ki mennyire tehetséges a hagyományos gyógyászatban. Mennyire tehetséges a saját eü. problémáinak vagy mások gyógyításban vegyianyagmentesen. Mennyire ismeri pl. a hagyományos kínai orvoslást, mennyire tehetséges a technikái alkalmazásában.
Az én javaslatom lehet hogy nem lenne annyira népszerű mint az ordibálás és ugri-bugri, de a lakosság kisebbik hányada legalább tanulhatna és profitálhatna belőle. Később lassan talán mások is.
Pontosan így van. Nézhetetlen!
Tudás nélküli zsűri,ordítozás, magamutogatás, nyomda festéket nem tűrő beszéd.
A jókat kirakjàk,akik pedig semmit se tudnak bent hagyjàk.
Valamikor szerettem nézni, most már nem érdekel.
További ajánlott fórumok:
- Mesélnétek egy kicsit arról, hogy hogyan választottatok nevet a gyermeketeknek (esetleg, ha egyikőtöknek sem voltak előtte kedvencei)?
- Hány napló van a kedvenceidben?
- Vannak olyan kedvenceid, amik eredetileg gyerekeknek készültek?
- 2 tagot kivettem a kedvenceim közül..
- Facebookon a kedvenceimet elrejtettem, hogy ne lássák, de én sem találom, hogy állíthatom vissza?
- Ha olvastok naplót, nektek kik a kedvenceitek?